Νεκροί δυο κυνηγοί στην περιοχή της Θήβας

 
Νεκροί δυο κυνηγοί στην περιοχή της Θήβας

Ενημερώθηκε: 14/12/17 - 13:57

Το κυνήγι αποτελεί από τις αγαπημένες συνήθειες πολλών Ελλήνων στην επαρχία, αλλά πολλά είναι τα περιστατικά φέτος με κυνηγούς που έχασαν άδικα την ζωή τους. Τραγικός επίλογος γράφτηκε για δυο συμπολίτες μας την ώρα που μαζί με φίλους και συγγενείς τους είχαν πάει για κυνήγι. Τα τραγικά περιστατικά συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (13/12) το ένα στην ορεινή Ανάβρα (Γούρα) και το άλλο κοντά στην Ιερά Μονή Μακαριώτισσας στη Θήβα.

αγριογούρουνου

νεκρός

Το πρώτο αφορά στο θάνατο 61χρονου από τη Μαντασιά Δομοκού, ο οποίος είχε πάει για κυνήγι στην Όθρυ. Όταν μετά το καρτέρι δεν εμφανίστηκε στην παρέα άρχισαν να τον αναζητούν και δυστυχώς γρήγορα διαπίστωσαν αυτό που φοβόνταν, ότι ο φίλος τους ήταν προδομένος από την καρδιά του.

Ο 61χρονος είχε ιστορικό με την υγεία του έχοντας υποβληθεί παλαιότερα σε εγχείρηση, ωστόσο η αγάπη του για το κυνήγι τον έφερνε στη φύση και σε μεγάλα υψόμετρα κάτι που του στοίχισε τη ζωή.

θανάτου

Η είδηση του σκόρπισε τη θλίψη στο χωριό της Μαντασιάς. Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Η άλλη δυσάρεστη είδηση έρχεται από τη Θήβα και τα «καρτέρια» στον Ελικώνα, όπου ένας 58χρονος μαζί με συγγενείς του είχε πάει για κυνήγι το πρωί της Τετάρτης.

Περίπου στις 13:40’ συγγενής του τον βρήκε πεσμένο στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Ο θάνατος του 58χρονου προήλθε από παθολογικά επίσης αίτια. Για το συμβάν ενημερώθηκε το ΑΤ Θήβας.

Πηγή: lamiareport.gr