Νωθρά αντανακλαστικά ΣΥΡΙΖΑ έναντι των Σπαρτιατών - «Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απών»

 
Από επαναστατική γυμναστική και δηλώσεις χορτάσαμε. Αλλά την Δημοκρατία την υπερασπίζεται κανείς με πράξεις»

Ενημερώθηκε: 23/04/24 - 14:04

Εκπληξη προκαλούν τα νωθρά αντανακλαστικά του ΣΥΡΙΖΑ έναντι του κινδύνου που αντιπροσωπεύουν οι Σπαρτιάτες παρότι συχνά πυκνά επιδίδονται σε αντιφασιστικές κορώνες.

Τη στιγμή που ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Νέα Αριστερά συνασπίζονται για να αποτραπεί η συμμετοχή των Σπαρτιατών στη Βουλή, ο ΣΥΡΙΖΑ «αγρόν αγοράζει». Και όχι μόνο αυτό αλλά προσπαθεί (αδέξια) να καλύψει τη νοθρότητά του. Ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης, μιλώντας στο κανάλι της Βουλής, τόνισε ότι αποφασίστηκε και με τον επικεφαλής της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο να καταθέσουν «σήμερα κιόλας» υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών. Μόνο που η προθεσμία έχει λήξει από τις 20 Απριλίου...!!!

Η αναξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ χτύπησε ακόμη μία φορά «κόκκινο»... Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ λείπει από μια τέτοια υπόθεση, ούτε είχε σε όλες τις περιπτώσεις (και εντός Βουλής) σθεναρή στάση έναντι τότε της Χρυσής Αυγής.

Η στάση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πέρασε απαρατήρητη και σχολιάστηκε δηκτικά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Παύλο Μαρινάκη.

Ο Παύλος Μαρινάκης δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «μόλις χθες αναρωτιόμασταν ως κυβέρνηση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταθέσει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος Σπαρτιάτες. Σήμερα πήραμε την απάντηση. Πριν από λίγο ο βουλευτής και τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης, μιλώντας σε εκπομπή στο κανάλι της Βουλής, μας ενημέρωσε ότι αποφάσισαν (και μάλιστα μετά από σύσκεψη και με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο), να καταθέσουν «σήμερα κιόλας» υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών. Σήμερα! Ενώ η προθεσμία έχει λήξει από τις 20 του μηνός».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανέφερε ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απών από μια τέτοια υπόθεση που αφορά στην ποιότητα της Δημοκρατίας μας. Ούτε την τελευταία μας νομοθετική πρωτοβουλία, προς αυτή την κατεύθυνση είχαν ψηφίσει, ούτε στις εθνικές εκλογές του 2023 είχαν καταθέσει υπόμνημα κατά του κόμματος Κασιδιάρη.

Οι δήθεν υπερασπιστές της Δημοκρατίας, που κόπτονται για το Κράτος Δικαίου, συκοφαντώντας την Ελλάδα στην Ευρώπη, μένουν σταθερά μόνο στα μεγάλα λόγια και στη δημιουργία εντυπώσεων. Όπως τότε που επί 4,5 χρόνια δεν έβρισκαν αίθουσα να δικαστεί η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Από επαναστατική γυμναστική και δηλώσεις χορτάσαμε. Αλλά την Δημοκρατία την υπερασπίζεται κανείς με πράξεις».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ