Ο Σπύρος Μπιμπίλας -παρών στα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ- θα καταθέσει υπέρ του αστυνομικού που πυροβόλησε

 
mpimpilas asoee

Ενημερώθηκε: 07/04/23 - 11:40

Συνδικαλιστής που είναι υποψήφιος με κόμμα της Αριστεράς φέρεται πως θα καταθέσει υπέρ του αστυνομικού, που πυροβόλησε στον αέρα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από την ΑΣΟΕΕ, σε στιγμή που υποστηρίζει πως φοβήθηκε για τη σωματική του ακεραιότητα.

Την αποκάλυψη έκανε ο ΑΝΤ1, μέσω της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα». Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, ενημέρωσε ότι, σε κόκκινο όχημα που βρισκόταν δίπλα στο περιπολικό, βρισκόταν υποψήφιος βουλευτής της Αριστεράς, ο οποίος προτίθεται να καταθέσει υπέρ του αστυνομικούς.

Το όχημα είναι ορατό και στα βίντεο και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο υποψήφιος βουλευτής θα καταθέσει ότι, η ζωή του αστυνομικού κινδύνεψε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται για τον πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρο Μπιμπίλα, ο οποίος κατεβαίνει παράλληλα και στις επικείμενες εκλογές με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας».

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 μίλησε και ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών, Βασίλης Ντούμας, ο οποίος είπε ότι «ο εισαγγελέας έλαβε υπόψη το νόμο που λέει πως αν ο αστυνομικός έχει εξαντλήσει όλα τα μέσα, μπορεί μετά να πραγματοποιήσει προειδοποιητικά πυρά» και κατέληξε πως, «αυτό θα έκανε κάθε σωστός επαγγελματίας που θέλει να προστατέψει τον οπλισμό του, τους συναδέλφους του και τους πολίτες. Αυτό θα έκανα κι εγώ, αν είχα την επαγγελματική ψυχραιμία».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ