Οι εντυπωσιακοί ελιγμοί των F16 της «ομάδας ΖΕΥΣ» και το συγκινητικό μήνυμα του επισμηναγού Παπαδάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα «Ζευς» στην Θεσσαλονίκη
Ενημερώθηκε: 28/10/18 - 22:28

Έκλεψε τις εντυπώσεις για μια ακόμα φορά η αεροπορική επίδειξη της ομάδας «Ζευς» στον αέρα της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. 

Για μια ακόμα φορά ο επισμηναγός Γιώργος Παπαδάκης, έστειλε μήνυμα ενότητας από το κόκπιτ του μαχητικού F16, που φέρει τα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

Ομάδα Ζευς

«Καλημέρα Θεσσαλονίκη, καλημέρα Μακεδονία. Το «όχι» των Ελλήνων αποτελεί πηγή ενότητας και συνεργασίας όπως αποδεικνύει η παρουσία του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας. Να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. Χρόνια Πολλά», είπε ο έμπειρος πιλότος από το πιλοτήριο του μαχητικού.

Ομάδα Ζεύς 2

Ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος απάντησε απευθυνόμενος στον Γ.Παπαδάκη:«Κύριε Επισμηναγέ, Τόσον εγώ όσο και ο Πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για εσάς, για τις διεθνώς αναγνωρισμένες ικανότητές σας αλλά και για το απαράμιλλο θάρρος σας. Αποδεικνύετε καθημερινά και εμπράκτως πόσο αποτελεσματικά  υπερασπίζεσθε τον εναέριο χώρο της Ελλάδας και, επομένως, της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο σύνολό της. Η Υπέρμαχος Στρατηγός να θωρακίζει τα φτερά σας και να χαλυβδώνει τις ψυχές σας. Χρόνια Πολλά».

Δείτε το βίντεο: