Οι σατανικοί ενοικιαστές σκότωσαν, τεμάχισαν και έκαψαν τον σπιτονοικοκύρη τους!

 
Οι σατανικοί ενοικιαστές σκότωσαν, τεμάχισαν και έκαψαν τον σπιτονοικοκύρη τους!

Ενημερώθηκε: 18/07/16 - 14:24

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία του 84χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένη και απανθρακωμένη στις 24 Σεπτεμβρίου 2014, δίπλα σε κάδο απορριμμάτων στο Αιγάλεω, αρκετά κοντά στο σπίτι του.

Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι μία 44χρονη Ελληνίδα, η οποία νοίκιαζε από τον ηλικιωμένο το διαμέρισμά της και φέρεται να είχε συνάψει και ερωτικές σχέσεις μαζί του, καθώς και ένα ζευγάρι Ρουμάνων, 37 ετών και οι δύο, που επίσης νοίκιαζαν στο ίδιο τριώροφο κτίριο το διαμέρισμά του από τον ηλικιωμένο, που έμενε στο ίδιο κτίριο.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ληστεία, περιύβριση νεκρών κατά συναυτουργία και κατά συρροή καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.
Ο 84χρονος ήταν ιδιοκτήτης τριώροφου οικήματος στο Αιγάλεω, στο οποίο διέμενε ό ίδιος και διαμερίσματα του οποίου είχε παραχωρήσει-ενοικιάσει στους δράστες.

Από την πολύμηνη έρευνα, καθώς και την εξέταση όλου του προανακριτικού υλικού, εξακριβώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι, με κίνητρο τη ληστεία αλλά και προσωπικές διαφορές που είχαν με το θύμα, δολοφόνησαν τον 84χρονο μέσα στο διαμέρισμά του και στη συνέχεια τον τοποθέτησαν σε σακούλες, τις οποίες μετέφεραν και πέταξαν σε κοντινό σημείο, μέσα σε κάδο απορριμμάτων, στον οποίο έβαλαν και φωτιά.

Ο ηλικιωμένος όπως προέκυψε από την έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες, σύχναζε σε διάφορα στέκια και καφενεία της Πλατείας Βάθη και της οδού Σωκράτους και εκεί είχε γνωρίσει την 44χρονη Ελληνίδα και την 37 Ρουμάνα που ήταν τοξικομανείς ιερόδουλες, μαζί με τον σύντροφο και προαγωγό της Ρουμάνας.

Σύναψε ερωτικές σχέσεις με την 44χρονη και πρότεινε και στους τρεις να μείνουν στα διαμερίσματά του στο τριώροφο σπίτι του στο Αιγάλεω. Εκεί φέρεται κάποια στιγμή να άρχισε να διαμαρτύρεται για τα ενοίκιά του που του χρωστούσαν και οι δράστες αποφάσισαν να τον ληστέψουν και τον δολοφονήσουν με αυτόν τον τρόπο.

Σε βάρος της 44χρονης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη, ενώ αναμένεται η έκδοση αντίστοιχων ενταλμάτων και για τους δύο άλλους εμπλεκόμενους αλλοδαπούς, που διαμένουν πλέον στο εξωτερικό.