ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα πάρτυ, ένα θαύμα και ο μεγαλύτερος showman! (BINTEO)

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα πάρτυ, ένα θαύμα και ο μεγαλύτερος showman! (BINTEO)ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ένα πάρτυ, ένα θαύμα και ο μεγαλύτερος showman! (BINTEO)
Ενημερώθηκε: 27/12/17 - 17:14

ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Από την Πέμπτη 28/12 νέες ταινίες κάνουν την εμφάνιση τους στους κινηματογράφους και μας καλούν σε ένα πάρτυ να δούμε ένα θαύμα από τον μεγαλύτερο showman!

The Greatest Showman: Φαντασμαγορικό μιούζικαλ με τον Χιου Τζάκμαν. Εμπνευσμένη από την φιλοδοξία και την φαντασία του Φ.Τ. Μπάρνουμ, ο οποίος στα τέλη του 19ου αιώνα έστησε ένα πρωτότυπο υπερθέαμα στα πρότυπα του τσίρκου, η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός οραματιστή που από το τίποτα κατάφερε να δημιουργήσει ένα μαγευτικό θέαμα που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο.

The Party: Συνδυασμός μαύρης κωμωδίας και δράματος δωματίου από τη Σάλι Πότερ. H Τζάνετ, μια επιτυχημένη πολιτικός, αποφασίζει να γιορτάσει την σημαντική προαγωγή της με τον σύζυγό της στο κομψό λονδρέζικο σπίτι τους. Στη βραδιά που διοργανώνει οι προσκεκλημένοι είναι λίγοι και εκλεκτοί, οι εξελίξεις όμως θα είναι πολλές και μάλλον άκομψες...

Θαύμα: Οικογενειακό δράμα με την Τζούλια Ρόμπερτς. Γεννημένος με ιδιαιτερότητες στο πρόσωπο του που τον ανάγκασαν μέχρι σήμερα να μην πάει σχολείο, ο 10χρονος Όγκι γίνεται ο πιο απίθανος ήρωας όταν ξεκινάει να φοιτά σε ένα δημοτικό σχολείο. Καθώς η οικογένεια του, οι συμμαθητές του και η ευρύτερη κοινωνία παλεύουν να ανακαλύψουν μέσα τους τη συμπόνοια και την αποδοχή, το ταξίδι του Όγκι θα τους αποδείξει ότι δεν μπορείς να είσαι σαν τους άλλους όταν έχεις γεννηθεί για να ξεχωρίζεις.

Τα Μυστικά της Τεχεράνης: Animation με πολιτική ματιά πάνω στο σύγχρονο Ιράν. Οι δρόμοι τριών γυναικών και ενός νεαρού μουσικού διασταυρώνονται όταν πέφτει η νύχτα στην Τεχεράνη – μια σύγχρονη μητρόπολη όπου το αγοραίο σεξ, τα ναρκωτικά και η διαφθορά συγκαλύπτονται από το αυταρχικό θεοκρατικό καθεστώς.