«Όπου φύγει φύγει» οι Αθηναίοι – Ο κακός χαμός στους δρόμους - Αυξημένη κίνηση στα καταστήματα

«Όπου φύγει φύγει» οι Αθηναίοι – Ο κακός χαμός στους δρόμους - Αυξημένη κίνηση στα καταστήματα
Ενημερώθηκε: 06/11/20 - 14:31

Ο κακός χαμός τόσο στους δρόμους της Αττικής, όσο και στα καταστήματα της Αθήνας, σήμερα Παρασκευή, με αρκετούς πολίτες να σπεύδουν για ψώνια ενόψει του lockdown, το οποίο τίθεται σε ισχύ από τις 6 π.μ. το Σάββατο. Κίνηση που θα αυξηθεί καθώς το απόγευμα σχολάνε από τις δουλειές χιλιάδες εργαζόμενοι. Παράλληλα αναμένεται και αύξηση αυτών που θα επιχειρήσουν να φύγουν από την Αττική προς την επαρχία..

Ήδη από τις 6.00 έως τις 9.00 σήμερα το πρωί είχαν περάσει από τα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών περισσότερα από 4.000 αυτοκίνητα, ενώ χτες, Πέμπτη, έφυγαν και από τα δύο εθνικά δίκτυα 47.731 αυτοκίνητα έναντι 30.123 που πέρασαν από τα διόδια την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Δεν είναι επίσης λίγοι εκείνοι οι οποίοι εγκαταλείπουν το Λεκανοπέδιο με ΚΤΕΛ.

 ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας αυτή την ώρα η κυκλοφορία αποτυπώνεται ως εξής: 

kinisi

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν σε σούπερ μάρκετ και κρεοπωλεία, τα οποία πάντως θα παραμείνουν ανοικτά και τις επόμενες ημέρες.

Πολίτες σχημάτισαν ουρές σε τράπεζες προκειμένου να πληρώσουν λογαριασμούς. Σημειώνεται, πάντως, ότι οι τράπεζες επίσης θα παραμείνουν ανοικτές κατά τη διάρκεια του lockdown.

Πολλοί σπεύδουν, παράλληλα, σε καταστήματα με ηλεκτρονικά είδη, αλλά και στην οδό Ερμού. Αρκετοί ήταν και εκείνοι που μετέβησαν σε κομμωτήρια, τα οποία θα λειτουργούν έως την Κυριακή.