Πάτρα: Το κοτόπουλο κόντεψε να τους στείλει στον άλλο κόσμο!

Πάτρα: Πήγαν στη δεξίωση του γάμου και κατέληξαν στο νοσοκομείο!
Ενημερώθηκε: 08/09/17 - 21:59

Βρέθηκε τελικά η αιτία του «κακού» που προκάλεσε τροφική δηλητηρίασης σε δεκάδες προσκεκλημένους σε γάμο γνωστού Πατρινού το προπερασμένο Σάββατο. Το κοτόπουλο, ήταν αυτό που επέφερε την γαστρεντερίτιδα, αφού αυτό συμπέραναν προσκεκλημένοι οι οποίοι νόσησαν.

Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα «Κόσμος» και σύμφωνα με το dete.gr ,  την περασμένη Παρασκευή, με τροφική δηλητηρίαση στα... επείγοντα εφημερεύοντος Νοσοκομείου κατέληξαν καλεσμένοι μετά από γαμήλια δεξίωση γνωστού Πατρινού επιχειρηματία. Ο «εφιάλτης» για τους νεονύμφους και τους καλεσμένους τους άρχισε λίγες ώρες μετά την έναρξη του δείπνου σε πασίγνωστο χώρο διοργάνωσης εκδηλώσεων και δεξιώσεων της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένας ένας οι συγγενείς και φίλοι, άρχισαν να μη νιώθουν καλά . Οι καλεσμένοι διαμαρτυρήθηκαν για στομαχικές διαταραχές, πιθανότατα από το κοτόπουλο, όπως απεδείχθη αργότερα.

Τελικά αρκετοί ήσαν αυτοί που μην μπορώντας να αντέξουν τους αφόρητους πόνους κατέληξαν στο Νοσοκομείο και άλλοι σε Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής για παροχή πρώτων βοηθειών. Αλλοι πάλι την γλίτωσαν με μικρότερο πόνο και δεν θέλησαν να διακόψουν την διασκέδασή τους αλλά και να γίνουν εμπόδιο στην χαρά του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε όλους διαγνώστηκε οξεία τροφική δηλητηρίαση και κάποιοι μάλιστα αναγκάστηκαν να περάσουν όλη τη νύχτα στο κρεβάτι του πόνου, εντός του νοσοκομείου.

Στο χώρο μετέβησαν και οι νιόπαντροι για να συμπαρασταθούν σε συγγενείς και φίλους. Τα συμπτώματα σταδιακά υποχώρησαν και σχεδόν όλοι πήραν εξιτήριο και αποχώρησαν για τα σπίτια τους. Κανείς, πάντως, δεν πρόκειται να ξεχάσει την περιπέτεια που έζησε...!

Ο γαμπρός διατηρεί επιχειρήσεις σε Πάτρα και Αγιο Βασίλειο, και ήταν κατηγορηματικός ως προς την στάση που θα κρατούσε μετά τον «εφιάλτη» που έζησε τόσο ο ίδιος, όσο και η γυναίκα του εκείνη την νύχτα.

Επικοινώνησε αμέσως με τους υπευθύνους του χώρου και ζήτησε εξηγήσεις.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί κρούσματα σαλμονέλας ή άλλης μορφής δηλητηρίασης στη διάρκεια γαμήλιων δεξιώσεων ή και τραπεζιών βάπτισης. Και τότε αρκετοί είχαν καταλήξει στο Νοσοκομείο! Οσον αφορά στον ιδιοκτήτη του χώρου δεξιώσεων, αρκέστηκε μέσω τρίτου στην διάψευση της είδησης. Ομως τις προηγούμενες ημέρες και μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος» αρκετοί επικοινώνησαν μαζί μας και μας διηγήθηκαν την περιπέτειά τους. Αλλοι έφθασαν στο Νοσοκομείο, κάποιοι στο Κέντρο Υγείας και άλλοι αντιμετώπισαν την κατάστασή τους με «γιατροσόφια» ή και φάρμακα που τους χορηγήθηκαν (όσοι ήταν σε ελαφρύτερη κατάσταση).