Παυλόπουλος: Τίμησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης εθνική ομάδα κωφών γυναικών

Παυλόπουλος: Τίμησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης εθνική ομάδα κωφών γυναικών
Ενημερώθηκε: 28/07/16 - 21:21

Την πρωταθλήτρια Ευρώπης εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών υποδέχτηκε στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη κάθε μία ξεχωριστά τις αθλήτριες και μεταξύ άλλων τους είπε:

«Αυτό που πετύχατε τιμά την Ελλάδα αλλά και δίνει ένα μεγάλο παράδειγμα σε όλους, στους συναθλητές σας, στην κοινωνία μας, σ΄ εμάς τους πολιτικούς, ως προς το τι μπορεί να κάνει αυτός ο τόπος». Ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε ακόμη:

«Κυρίως δείξατε ότι η Ελλάδα, μέσα στην κρίση, έχει δυνάμεις πάνω στις οποίες μπορεί να στηρίζεται. Πολύ περισσότερο μάλιστα όταν οι δυνάμεις αυτές, που έχουν την ιδιαιτερότητα την οποία εσείς αντιμετωπίζετε, μετατρέπουν την ιδιαιτερότητα σε δύναμη».

Κατέληξε λέγοντας:

«Εύχομαι όλοι μας και η Πολιτεία να μην ξεχάσει ότι αυτή η διάκριση ήταν πολύ μεγάλη αλλά χρειαζόσαστε στήριξη στη ζωή για να δώσετε αυτά που μπορείτε να δώσετε. Και μπορείτε να δώσετε πολλά. Και πάλι λοιπόν σας ευχαριστώ. Καλή δύναμη για τη συνέχεια και να ΄ναι ο Θεός πάντα μαζί σας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παυλόπουλος: «Οφείλουμε όλοι να αγωνιστούμε υπερασπιζόμενοι το ιδεώδες της Δημοκρατίας»