Φρίκη: Μαστροπός Ρομά «έριξε » ανήλικη σε ηλικιωμένο και μετά τον εκβίαζε

 
Δεν φτάνει που έριξε μιαν ανήλικη τσιγγάνα σε συνταξιούχο, τους φωτογράφιζε και μετά εκβίαζε τον ηλικιωμένο

Ενημερώθηκε: 28/04/18 - 17:21

Δεν φτάνει που έριξε μιαν ανήλικη σε συνταξιούχο, τους φωτογράφιζε και μετά εκβίαζε τον ηλικιωμένο.

Ρομά

συνευρεθεί ερωτικά με τον συνταξιούχο

Πόσα αδικήματα μπορούν να χωρέσουν σε αυτό που έκανε άνδρας στον Πύργο, που αφού δασκάλεψε ανήλικη να την...πέσει σε ηλικιωμένο, στη συνέχεια την έβαλε να και εκείνος τραβούσε φωτογραφίες για να εκβιάσει και να ζητήσει μεγάλα χρηματικά ποσά προκειμένου να μην τις δημοσιοποιήσει!

ηλικιωμένος

Φυσικά ο δεν κατάλαβε το παραμικρό όταν ενέδωσε στις προκλήσεις της...αχόρταγης τσιγγάνας και φυσικά δεν κατάλαβε τον μαστροπό που φωτογράφιζε την ερωτική του συνεύρεση.

Σε πρώτη φάση, ο αδίστακτος δράστης κατάφερε να του αποσπάσει μετρητά και χρυσαφικά συνολικής αξίας 9.000 ευρώ απειλώντας ότι θα έστελνε στην οικογένειά του το υλικό.

Όμως, ο μαστροπός εξακολουθούσε να απαιτεί χρήματα από τον συνταξιούχο, ο οποίος κατέφυγε στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα και, μόλις τα παρέδωσε στον τσιγγάνο, του έβαλαν χειροπέδες.

Ο δράστης προφασίστηκε λόγους υγείας για να μην οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πύργου στο πλαίσιο του αυτοφώρου και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της πόλης. Σε βάρος του, πάντως, έχει σχηματιστεί δικογραφία για μαστροπεία, σεξουαλική εκμετάλλευση ανήλικης και εκβίαση.