''Πόλεμος'' Καμμένου κατά Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες

''Πόλεμος'' Καμμένου κατά Καλογρίτσα για τις τηλεοπτικές άδειες
Ενημερώθηκε: 17/09/16 - 10:38

Με ένα τουλάχιστον ειρωνικό tweet ο Πάνος Καμμένος επιτίθεται εκ νέου κατά του κουμπάρου του Χ. Καλογρίτσα, που ήταν ένας εκ των τεσσάρων νικητών στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σχολίασε με το tweet αυτό τις αποκαλύψεις πως ο Χ. Καλογρίτσας έβαλε ως ενέχυρο στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες βοσκοτόπια στην Ιθάκη που μάλιστα δεν είναι δικά του αλά του τα δάνεισε φίλος του!

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης πολλές φορές επιχείρησαν να "σπάσουν" το δίδυμο Τσίπρα-Καμμένου,για να οδηγήσουν σε κρίση την κυβερνητική συνεργασία.Οι ευκαιρίες δεν έλειψαν με πιο χαρακτηριστική ίσως την υπόθεση Μουζάλα.Μέχρι τώρα η σχέση των δύο δεν διαταράχθηκε.Μπορεί αυτό να συμβεί με την υπόθεση των τηλεοπτικών καναλιών;

Ο ΥΕΘΑ είχε ταχθεί πριν από τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες κατά της υποψηφιότητας του επιχειρηματία Χ.Καλογρίτσα.Αν και κουμπάρος του,οι σχέσεις τους έχουν εδώ και πολύ καιρό διαταραχθεί.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε αφορμή για αποκλεισμό του επιχειρηματία από την διαδικασία λόγω καθυστερημένης κατάθεσης της εγγυητικής επιστολής,η υποψηφιότητά του έγινε δεκτή και ήταν τελικά ένας απ΄ αυτούς που πήραν άδεια. Προφανώς αυτό δεν ευχαρίστησε τον Π.Καμμένο.

Τα όσα είπε ο ΥΕΘΑ για "μαύρο χρήμα" έχουν προκαλέσει την αντίδραση της αντιπολίτευσης η οποία ζήτησε από τον Τσίπρα να τοποθετηθεί.

Σχετικά θέματα: 3,5 ώρες κόντρες και αντεγκλήσεις στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Περισσότερα στο