Πρέβεζα: Βρέθηκε κρανίο-Φόβοι ότι μπορεί να πρόκειται για την εξαφανισμένη Αγγελική Πεπόνη

 
Προς εξέταση και ταυτοποίηση το κρανίο που βρέθηκε στην ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας-Η υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη που παραμένει εξαφανισμένη

Πηγή Φωτογραφίας: mypreveza.gr

Ενημερώθηκε: 16/10/18 - 18:39

Στις αστυνομικές αρχές αναμένεται να επιδοθεί άμεσα, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που πραγματοποιεί ο ιατροδικαστής κ. Βουγιουκλάκης, στο τμήμα του ανθρώπινου κρανίου που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 14 Οκτωβρίου στη Βιομηχανική Περιοχής Πρέβεζας..

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κρανίο ανήκει σε νεαρή γυναίκα, ο θάνατος της οποίας τοποθετείται πριν από περίπου 8-10 χρόνια. Άπλετο φως στην υπόθεση αναμένεται να «ρίξουν» τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA

Εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για την Αγγελική Πεπόνη

Η χρονική εκτίμηση του θανάτου και το γεγονός ότι το κρανίο ανήκει σε κοπέλα «ζωντάνεψαν» μνήμες από μια παλιά υπόθεση εξαφάνισης που μέχρι σήμερα παραμένει μυστήριο. Ο λόγος για την υπόθεση της Αγγελικής Πεπόνη που είχε εξαφανιστεί στις 17 Ιουνίου του 2010.

Τότε ο τελευταίος άνθρωπος που την είχε δει ζωντανή ελάχιστα λεπτά πριν εξαφανιστεί ήταν ο 59χρονος φίλος της, ο οποίος αρνήθηκε ότι γνώριζε το οτιδήποτε για το πού μπορεί να βρίσκεται.

Ο ίδιος ισχυριζόταν ότι έφυγε από το σπίτι του κι έκανε οτοστόπ για να επιστρέψει στο δικό της και από εκείνη τη στιγμή δεν ξέρει τι συνέβη.

"

Όπως είχε πει τότε κατά πάσα πιθανότητα να πήγε στην Αλβανία, θέλοντας έτσι να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Όσο περνούσε ο καιρός όμως τα στοιχεία που έρχονταν στο φως ήταν επιβαρυντικά για τον ίδιο. Φίλοι της κοπέλας αποκάλυψαν ότι την είχε μπλέξει στα ναρκωτικά, ότι ουσιαστικά ήταν έρμαιό του και ότι την κακοποιούσε σωματικά.

Αρχικά μάλιστα είχε αρνηθεί ότι βρισκόταν μαζί της πριν εξαφανιστεί, όμως ο γιος του τον διέψευσε αποκαλύπτοντας σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την είχε δει στο σπίτι του πατέρα του το μεσημέρι της εξαφάνισής της.

Επίσης αποκαλύφθηκε ότι το διάστημα πριν εξαφανιστεί είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, ενώ το σήμα του κινητού της χάθηκε στην περιοχή, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 59χρονος.

Μέχρι σήμερα δεν έχει παραδεχθεί απολύτως τίποτα κι ενώ η οικογένεια σηκώνει τον δικό της σταυρό τόσα χρόνια...