"Ροζ πάρτυ" με πρώην υπουργό και τρεις μοντέλες

Οι τρεις μοντέλες, ο πρώην υπουργός και η αστυνομία...
Ενημερώθηκε: 18/09/17 - 18:31

Γλυφάδα ώρα 04.15 το πρωί. Σε διαμέρισμα στη Γλυφάδα ο παντρεμένος πρώην Υπουργός συναντά τον φίλο του και γνωστό νταραβεριτζή της νύχτας. Ο φίλος έχει πάρει την σοκολάτα του από τον Υπουργό για να του εξασφαλίσει τρία κορίτσια που έχουν μάθει να δίνουν δικαιώματα τα ξημερώματα.

Τα «μωρά» φτάνουν με μικρό μαύρο αυτοκίνητό που με το ζόρι χωράει δυο άτομα, γνωστής Γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Ανεβαίνουν γρήγορα στον τρίτο όρο της πολυκατοικίας όπου τους περιμένει ο πρώην Υπουργός ετοιμοπόλεμος και φορτωμένος με τα απαραίτητα βοηθήματα. Το πάρτι ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Όμως η ηλικία του πολιτικού σε συνδυασμό με τις φωνές σε υψηλό τόνο μιας εκ των τριών κοριτσιών διακόπτουν απότομα το πάρτι.

Γείτονες ενημερώνουν το αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας για διατάραξη κοινής ησυχίας και το περιπολικό σκάει στο κατώφλι της πολυκατοικίας.

Και ενώ στην αρχή σκάει ο νταραβεριτζής για να δώσει εξηγήσεις στα όργανα, λίγα λεπτά μετά βγαίνει ο πρώην υπουργός ο οποίος εξηγεί στους αστυνομικούς ότι έβλεπαν ταινία σε δυνατή ένταση…

Οι κοπέλες φοβήθηκαν… και αφού πληρώθηκαν αδρά επέστρεψαν σε νυχτερινό μαγαζί για να συνεχίσουν μέχρι τα ξημερώματα…

Και οι τρεις μοντέλες από τον γνωστό διαγωνισμό Σταρ Πελοπόννησος…!

Πηγή:dete.gr