Σεσημασμένος χτύπησε την γυναίκα του και μητέρα του 3χρονου παιδιού τους με σκερπάνι στο κεφάλι!

 
Σεσημασμένος χτύπησε την γυναίκα του και μητέρα του 3χρονου παιδιού τους με σκερπάνι στο κεφάλι!

Ενημερώθηκε: 13/06/17 - 16:49

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Εντοπίστηκε και συνελήφθη 34χρονος σεσημασμένος κακοποιός για απόπειρα ανθρωποκτονίας της ίδιας του της γυναίκας και μητέρας του τρίχρονου κοριτσιού τους...

Φαίνεται πως το βράδυ το ζευγάρι στο σπίτι τους, στην Πέτρα Πρέβεζας τσακώθηκαν και ο δράστης που είναι σεσημασμένος κακοποιός, άρπαξε ένα σκερπάνι και την χτύπησε με αυτό στο κεφάλι, σωριάζοντάς της αιμόφυρτη και αναίσθητη στο πάτωμα της κουζίνας.

Αμέσως μετά, ο δράστης διέφυγε από το σπίτι και την 27χρονη βρήκε μέσα σε μία λίμνη αίματος μία συγγενής της που κάλεσε ασθενοφόρο. Αρχικά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα των Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση...

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί που γνώριζαν και το ποινικό παρελθόν του δράστη τον αναζητούσαν ως τον βασικό ύποπτο, τον εντόπισαν σήμερα το μεσημέρι και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιπιάδας όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο αδίστακτος κακοποιός είχε συλληφθεί μόλις πριν έναν μήνα από την Αστυνομία για συμμετοχή σε συμμορία Ρομά στον Λούρο, αν και ο ίδιος δεν είναι, οι οποίοι είχαν ρημάξει την ευρύτερη περιοχή στις κλοπές και τις διαρρήξεις και η «σοφή» δικαιοσύνη τον άφησε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους... για να φτάσει σήμερα η ίδια του η σύζυγος και μητέρα ενός 3χρονου κοριτσιού να χαροπαλεύει!