Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για τον βιαστή της Δάφνης που κρατούσε φυλακισμένη την 20χρονη φοιτήτρια

Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία για τον βιαστή της Δάφνης που κρατούσε φυλακισμένη την 20χρονη φοιτήτρια
Ενημερώθηκε: 13/12/17 - 09:21

Ακόμα προκαλεί φρίκη η υπόθεση του βιαστή της Δάφνης που κρατούσε φυλακισμένη μια 20χρονη φοιτήτρια και έβγαζε επάνω της όλες τις αρρωστημένες του σκέψεις. Η εξονυχιστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του και τις κάμερες που είχε τοποθετημένες για να καταγράφει τις ανώμαλες πράξεις του, προκάλεσαν αποτροπιασμό.

Στον υπολογιστή του δράκου της Δάφνης βρέθηκε επίσης πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά.  Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να προστεθούν κι άλλες κατηγορίες εις βάρος του, καθώς πλέον βρίσκεται υπόλογος και για το κακούργημα της παιδικής πορνογραφίας ενώ ήδη κρατείται στις φυλακές για την αρπαγή και τη σεξουαλική κακοποίηση της νεαρής φοιτήτριας στο ημιυπόγειο- κολαστήριο στην περιοχή της  Δάφνης.

Αύριο Πέμπτη 14/12 απολογείται ο αδίστακτος βιαστής μετά από προθεσμία που ζήτησε για να απολογηθεί μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν σε βάρος του. Να σημειωθεί πως ο δικηγόρος με τον οποίο είχε παρασταθεί στην πρώτη απολογία του πριν από επτά μήνες δεν τον εκπροσωπεί πλέον.

Το χρονικό του τρόμου

Νεαρή φοιτήτρια, από την επαρχία που ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει, είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, για να μπορέσει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας.

Η κοπέλα είχε ήδη πάει άλλες τρεις φορές στο σπίτι και έκανε τις οικιακές εργασίες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης, αλλά κάποια στιγμή χάθηκαν τα ίχνη της. Οι γονείς της οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν την εύρισκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνισή της.

Οι αστυνομικοί του τμήματος κινητοποιήθηκαν αμέσως και μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου. Αξιωματικός που πήγε στο σημείο, άκουσε πνιχτές φωνές αγωνίας, καθώς η κοπέλα ήταν φιμωμένη με πλαστική ταινία και μαζί με συναδέλφους του έσπασαν την πόρτα και την βρήκαν δεμένη χειροπόδαρα στην καρέκλα, με τον προαναφερόμενο τρόπο. Στο δωμάτιο ήταν τοποθετημένες και κάμερες οι οποίες κατέγραφαν τα μαρτύρια της φοιτήτριας.

Πηγή: εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος