Σοκάρει η μαρτυρία της γιατρού που χειρούργησε την 34χρονη που έπεσε θύμα με βιτριόλι (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκάρει η μαρτυρία της γυναίκας που χειρούργησε την 34χρονη που έπεσε θύμα με βιτριόλι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 22/05/20 - 23:14

Σοκάρει η μαρτυρία της γυναίκας που χειρούργησε την 34χρονη που έπεσε θύμα με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η χειρουργός Μαρία Καλοφώνου, διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής στη Μονάδα Εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, μιλώντας στο Mega, λίγο μετά την ολοκλήρωση του πρώτου χειρουργείου, ανέφερε ότι: «Αφαιρέσαμε κάποια τμήματα από το νεκρό δέρμα. Υπάρχει μια σειρά που πρέπει να ακολουθηθεί. Καλύψαμε με κάτι που αποκαλούμε τεχνητό δέρμα, αυτό θα τη δώσει μια καλή βάση για την αποκατάστασή της σε δεύτερο χρόνο.

»Ήταν ένα χειρουργείο που έπρεπε να γίνει. Το βαθύ έγκαυμα πρέπει να χειρουργείται άμεσα. Σήμερα ασχοληθήκαμε με το πρόσωπο και γιατί ήταν το πιο βαθύ και το πιο επείγον.Το μάτι της είναι καλύτερα από ότι περίμενα, κάθε μέρα αξιολογείται.

Διαβάστε ακόμα: Επίθεση με βιτριόλι: Έδρασε μόνη της; - Έκανε πρόβα την προηγούμενη ημέρα η μαυροφορεμένη γυναίκα;

 

»Η κοπέλα δεν θα γίνει τελείως καλά, το ξέρει και η ίδια και το περιβάλλον της. Το δέρμα είναι ένα όργανο που δεν μπορεί να αποκατασταθεί τελείως.

»Αυτό που θα δει, δεν θα της αρέσει. Δεν θα είναι μια εικόνα με την οποία θα είναι χαρούμενη. Θα υπάρχουν πάντα σημάδια. Την έχω ενημερώσει, συζητήσαμε λίγο. Περιμένω να περάσει λύγος καιρός ξέρω ότι αυτό που συμβαίνει θα την ταλαιπωρήσει για καιρό»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα δήλωσε στο MEGA: