Σοκαριστική κατάθεση για τη δολοφονία του 19χρονου Θωμά: Τον κάρφωσε αμέσως στο στήθος

 
Σοκαριστική κατάθεση για τη δολοφονία του 19χρονου Θωμά: Τον κάρφωσε αμέσως στο στήθος

Ενημερώθηκε: 26/04/18 - 15:39

Συγκλονίζει η αποκαλυπτική κατάθεση ενός φίλου του 19χρονου Θωμά που δολοφονήθηκε στο Μαρούσι στυγερά έπειτα από μαχαιριές που δέχθηκε.

«Παίξαμε λίγο ξύλο με τους Αλβανούς. Μας έβριζαν. Ο Τζουλιάνι αμέσως κάρφωσε τον Θωμά στο στήθος. Προσπάθησε να κάνει το ίδιο και σε μένα αλλά ευτυχώς ήρθε ένας φίλος μας και με γλίτωσε. Ο Θωμάς όταν δέχθηκε τη μαχαιριά έτρεξε να ξεφύγει αλλά λίγο παρακάτω έπεσε. Ήταν μέσα στα αίματα» καταθέτει ένας από τους φίλους του 19χρονου, που τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου, δολοφονήθηκε από έναν 23χρονο Αλβανό, με αιτία σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, την αντιπαράθεση για μια αγοραπωλησία ναρκωτικών ύψους περίπου 170 ευρώ.

Έγκλημα στο Μαρούσι: Ποιοι και γιατί δολοφόνησαν τον 19χρονο;

Διαβάστε ακόμα: 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο φίλος του θύματος κατέθεσε πως ο ίδιος, ο Θωμάς (θύμα), είχαν έρθει σε επαφή με τον 23χρονο Αλβανό μέσω ενός τρίτου φίλου τους προκειμένου να προμηθευτούν ινδική κάνναβη. «Ο Θωμάς είχε μαζέψει ‘ρεφενέ’ τα χρήματα, αλλά ο Αλβανός δεν είχε φέρει τα ναρκωτικά. Τότε είπαμε στον φίλο μας που μας είχε φέρει σε επαφή, να πάρει τον Τζουλιάνι και να παρέμβει για να τα φέρει» προσθέτει ο φίλος του θύματος.

Αφού ο «μεσολαβητής» επικοινώνησε με τον 23χρονο Αλβανό, λίγο αργότερα ο Θωμάς δέχθηκε τηλεφώνημα από εκείνον: «Το σήκωσα εγώ το τηλέφωνο του Θωμά. Ήταν ο Τζουλιάνι, που άρχισε να φωνάζει. Μάλλον δεν κατάλαβε ότι δεν είμαι ο Θωμάς. Ρώτησε ‘που είσαι;’, δεν πέρασε όμως πολύ ώρα και τον είδαμε στην πλατεία. Ήταν ήδη εκεί όταν πήρε τηλέφωνο».

Μετά ακολούθησε ο λεκτικός διαπληκτισμός και η επίθεση των τριών Αλβανών, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου, και η απόπειρα σε βάρος δύο ακόμη φίλων του. Από τις επικοινωνίες και τις αναγνωρίσεις φίλων του θύματος, οι αστυνομικοί έφθασαν στην ταυτοποίηση του 23χρονου δράστη και των δύο αδερφών ομοεθνών συνεργών του, οι οποίοι όμως φρόντισαν τις επόμενες ώρες να διαφύγουν στην Αλβανία.