Στην φυλακή 55χρονος που έταζε σε κοπέλες καριέρα μοντέλου και τις αποπλανούσε

Ο 55χρονος άνδρας που ασελγούσε και σε ανήλικες καταδικάστηκε ερήμην καθώς είχε αφεθεί με περιοριστικούς όρους και διέφυγε στο εξωτερικό
Ενημερώθηκε: 24/01/18 - 21:21

Ο 55χρονος άνδρας καταδικάστηκε ερήμην καθώς αρχικά είχε αφεθεί με περιοριστικούς όρους και διέφυγε στο εξωτερικό.

Σήμερα (24/1) το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης του επέβαλε κάθειρξη 11,5 ετών και χρηματική ποινή 215.000 ευρώ καθώς ο 55χρονος είχε απασχολήσει και παλιότερα τις αρχές με την δράση του, αφού στα χέρια του είχε βρεθεί πλούσιο πορνογραφικό υλικό το οποίο βιντεοσκοπούσε ο ίδιος με τα θύματά του στα οποία και ασελγούσε.

Σοκ στη Κω! 65χρονος ασελγούσε στα ανίψια και τα εγγόνια του!

 

Εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια, ο 55χρονος παρίστανε τον ιδιοκτήτη πρακτορείου μοντέλων και με αυτό τον τρόπο δελέαζε ενήλικες αλλά και ανήλικες να ποζάρουν γυμνές στον φωτογραφικό  φακό ως δείγμα της δουλειάς του, τις έπειθε και αφού τις βιντεοσκοπούσε, εν συνεχεία προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. 

Να σημειωθεί ότι ο 55χρονος μετά τη σύλληψή του το Δεκέμβριο του 2014 στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης, είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, τους οποίους παραβίασε και εκτιμάται ότι βρίσκεται πλέον στο εξωτερικό.

Πώς τον εντόπισαν

 

71ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΕΛΓΗΣΕ ΣΕ 13ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΔΟΛΩΜΑ 2 ΕΥΡΩ

 

Ο 55χρονος σύμφωνα με την Αστυνομία, "ψάρευε" τα θύματά του στο Διαδίκτυο με ψεύτικο προφίλ.Τους έλεγε για να εντυπωσιάσει ότι είχε δήθεν υψηλές διασυνδέσεις στο χώρο της μόδας και συνεργασίες με γνωστές εταιρείες ένδυσης και τις έφερνε σε νοικιασμένο διαμέρισμα, το οποίο χρησιμοποιούσε ως στούντιο.

Οι κοπέλες που έπεσαν θύματά του,  κατήγγειλαν ότι δεχόταν απειλές από τον κατηγορούμενο ώστε να μην αποκαλύψουν τίποτα στην Αστυνομία, όταν συνειδητοποίησαν ότι είχαν πέσει στα «δίχτυα» του.