Στιγμές τρόμου για 17χρονη στην Καλλίπολη-Ο ληστής την απείλησε με σπασμένο ποτήρι

Με τρόμο μια ολόκληρη γειτονιά στον Πειραιά, παρακολουθεί για τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης σε διαμέρισμα στην Καλλίπολη
Ενημερώθηκε: 27/09/18 - 18:45

Με τρόμο μια ολόκληρη γειτονιά στον Πειραιά, παρακολουθεί τα όσα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης σε διαμέρισμα στην Καλλίπολη, όταν μια 17χρονη κοπέλα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν αδίστακτο ληστή.  

Η κοπέλα μόλις είχε γυρίσει στο διαμέρισμά της στην συμβολή των οδών Σπύρου Τρικούπη και Θεοχάρη, όταν με το που άνοιξε την εξώπορτα, βρέθηκε μπροστά στον ληστή ο οποίος κρατούσε όπλο και μιλώντας ελληνικά την απείλησε ζητώντας της χρήματα και τιμαλφή.

Η μητέρα της 17χρονης έδωσε τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες στο newsit, όπως όταν ο ληστής ζητώντας και άλλα χρήματα, αφού είχε ήδη βρει 200 ευρώ, απείλησε το κορίτσι με σπασμένο ποτήρι.

 «Αυτός ήταν ανάστατος και γύρναγε πέρα – δώθε. Μετά παίρνει ένα σκουπόξυλο κι άρχισε να βαράει τους καθρέφτες. Μετά παίρνει ένα ποτήρι, το ‘σπασε και έκανε το παιδί μου έτσι (σ.σ. δείχνει ότι έβαλε το σπασμένο γυαλί στο μάγουλο της κοπέλας). Της έλεγε «πες μου πού είναι τα λεφτά, πες μου πού είναι τα λεφτά»», τονίζει.

Η γυναίκα συνεχίζει, λέγοντας πως η κόρη του έλεγε στον ληστή πως τα λεφτά ήταν στο ντουλάπι κι εκείνος της έλεγε: «Όχι αυτά τα βρήκα. Άλλα, άλλα και την έκανε έτσι και την γρατζούναγε»!

Δείτε το βίντεο:

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή του, καθώς αρχικά υπήρξε η μαρτυρία ότι πήδηξε σε διπλανό διαμέρισμα.