Στο ελληνικό «Αλκατράζ» ο Μπ. Αναγνωστόπουλος - Ποιος είναι ο νέος του συγκάτοικος

 
mpampis anagnostopoulos

Ενημερώθηκε: 13/06/22 - 14:30

Στο αποκαλούμενο «Αλκατράζ» των ελληνικών φυλακών, στις φυλακές Μαλανδρίνου βρίσκεται ήδη ο δολοφόνονος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος καθώς δεν έγινε δεκτό το αίτημά του, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας, να παραμείνει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ’ ομολογίαν του συζυγοκτόνος, που καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη συν 11 χρόνια κάθειρξης για την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν και την θανάτωση του σκύλου τους, μεταφέρθηκε στο Μαλανδρίνο και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση.

Ο «συγκάτοικος»

Η εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας έδωσε αποκλειστικές πληροφορίες για το πρόγραμμα και την ψυχολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στο νέο του περιβάλλον.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βγήκε από από κελί καραντίνας και μεταφέρθηκε στην 1η πτέρυγα με «συγκάτοικο» έναν κατάδικο για δολοφονία από την Αλβανία, ο οποίος εργάζεται στο καφενείο της φυλακής.

«Είναι ψύχραιμος, ήρεμος, πιο σιωπηλός. Παρακολουθεί το νέο περιβάλλον, τους ανθρώπους. Διαβάζει, έχει μαζί του κούτες με παραπάνω από 50 βιβλία. Μιλάει σε καρτοτηλέφωνο με την οικογένειά του. Προαυλίζεται και γυμνάζεται στο υπαίθριο γυμναστήριο» ανέφεραν στην εκπομπή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ