Στον εισαγγελέα οι δύο μεθυσμένοι “φίλοι” του απαγχονισμένου με δίωξη για ανθρωποκτονία

 
Στον εισαγγελέα οι δύο μεθυσμένοι “φίλοι” του απαγχωνισμένου με δίωξη για ανθρωποκτονία

Ενημερώθηκε: 10/10/16 - 08:09

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δύο μεθυσμένοι "φίλοι" του απαγχωνισμένου Πολωνού αγνώστων λοιπών στοιχείων που βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο χθες το απόγευμα, στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών είναι για ανθρωποκτονία και πήραν προθεσμία από τον Εισαγγελέα για να απολογηθούν στον Ανακριτή την Τετάρτη.

Περαστικοί είδαν χθες και περίπου μισή ώρα μετά τις 7 το απόγευμα, κρεμασμένο σε δέντρο έναν άντρα και κάλεσαν την Αστυνομία. Από μαρτυρίες περιοίκων προέκυψε πως επρόκειτο για μία παρέα αλλοδαπών, δύο Πολωνούς και ένας Ουκρανός, οι οποίοι ήταν σε κατάσταση μέθης και είχαν έντονους διαλόγους μεταξύ τους.

Ο 52χρονος Ουκρανός και ο 35χρονος Πολωνός οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια και ισχυρίστηκαν πως το θύμα, όντας σε κατάσταση μέθης, κάποια στιγμή πέρασε ένα σκοινί σε ένα δέντρο, το τύλιξε στο λαιμό του και προσποιήθηκε απαγχωνισμό, με αποτέλεσμα όμως, όντως να χάσει την ζωή του.

Καθώς οι αστυνομικοί θεωρούν ότι μπορεί να τον βοήθησαν να το πράξει αυτό ή ακόμα χειρότερα το έπραξαν εκείνοι κατόπιν κάποιου ανούσιου τσακωμού τους, μέσα στο μεθύσι τους, τους συνέλαβαν και η συνέχεια θα δοθεί στον Ανακριτή, όπου θα απολογηθούν.

Σχετικά Θέματα:

Ένας άντρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο στην πλατεία Κλαυθμώνος!