Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομο στοιχηματισμό

 
Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομο στοιχηματισμό

Ενημερώθηκε: 13/09/19 - 14:19

Συνελήφθησαν, χθες (13.09.2019) το απόγευμα, στα Χανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δύο ημεδαποί ηλικίας 56 και 63 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στα πλαίσια ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, ιδιοκτησίας 54χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε, ότι ο 56χρονος ημεδαπός ως υπεύθυνος του καταστήματος, είχε επιτρέψει στον 63χρονο την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, μέσω του οποίου επιδίδονταν σε παράνομο στοιχηματισμό μέσω ιστοσελίδας.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι ήταν πρόσφοροι στους θαμώνες του καταστήματος για τη διενέργεια του παράνομων τυχερών παιγνίων.

Κατασχέθηκαν συνολικά δέκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των διακοσίων σαράντα (240) ευρώ προερχόμενο από τη διενέργεια των παράνομων τυχερών παιγνίων.

Το παράνομο στοίχημα online τους έστειλε στα… κρατητήρια - Δύο συλλήψεις – Αναζητείται ένα άτομο

Στα… κρατητήρια οδηγήθηκαν δύο άτομα κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε παράνομα παιχνίδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα όταν άνδρες της αστυνομίας έκαναν έλεγχο σε internet καφέ που διατηρεί ένας 54χρονος στα Χανιά.

Εκεί, οι αρχές διαπίστωσαν ότι ο 56χρονος υπεύθυνος του καταστήματος, είχε επιτρέψει στον 63χρονο την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, μέσω του οποίου επιδίδονταν σε παράνομο στοιχηματισμό μέσω ιστοσελίδας, ενώ το κατάστημα δεν είχε άδεια.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο άντρες ενώ παράλληλα κατάσχεσαν τους 10 υπολογιστές και το ποσό των 240 ευρώ ενώ αναζητούν τον 54χονο ιδιοκτήτη.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.