Συναγερμός για τον φοιτητή που αγνοείται στη Κάλυμνο- Τα τελευταία του λόγια

Συναγερμός για τον φοιτητή που αγνοείται στη Κάλυμνο- Τα τελευταία του λόγια
Ενημερώθηκε: 24/11/17 - 10:33

Συνεχίζεται το θρίλερ για 5η ημέρα με την εξαφάνιση του 21χρονου φοιτητή που αγνοείται στη Κάλυμνο με τις Αρχές να έχουν σημάνει συναγερμό για τον εντοπισμό του νεαρού. Στις έρευνες συμμετέχουν επίγειες δυνάμεις καθώς και Κλιμάκιο της 1ης ΕΜΑΚ (2 στελέχη) μαζί με διασωστικό σκύλο που βρίσκεται στο νησί.

Ο 21χρονος φοιτητής αγνοείται από την περασμένη Κυριακή, όταν και έφυγε από το σπίτι του για μια σύντομη βόλτα. Στη μητέρα του μάλιστα είχε πει πως δεν θα αργήσει και σύντομα θα γυρίσει για να ετοιμαστεί και να πάρει το καράβι για να επιστρέψει στον Πειραιά.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, τα προσωπικά είδη του 21χρονου βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής στην περιοχή Στημένια στην άκρη του δρόμου. Συγκεκριμένα, αναγνωρίστηκαν από τη μητέρα του τα παπούτσια και οι κάλτσες που φορούσε ο 21χρονος όταν έφυγε από το σπίτι του.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται σε δύο περιοχές. Στην ευρύτερη περιοχή Βαθύ –Στημένια προς Αργινώντα και Παναγιά Κυρά Ψηλή και στην περιοχή του Κάστρου Χώρας πλησίον του οποίου βρέθηκε το ποδήλατο του νεαρού.

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΖΕΜΠΕΡΗ

Σύμφωνα με τη Γραμμή Ζωής, η οποία εξέδωσε Silver Alert, πρόκειται για τον Νικόλαο Χατζηπαύλου. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε φούτερ ζιβάγκο μπλε, μαύρη φόρμα και αθλητικά γκρι παπούτσια. Έχει πράσινα μάτια, ύψος 1,75 μ. και κανονικό βάρος.
Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.
Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 και την Ελληνική Αστυνομία.