Συναγερμός στην Καστοριά-Βρέθηκε νεκρός οδηγός ταξί από πυροβολισμό!

Πανικός αυτή την ώρα στην Καστοριά- Η υπόθεση θυμίζει την περίπτωση του μανιακού στη Νέα Κηφισιά
Ενημερώθηκε: 10/03/17 - 23:49

Νεκρός στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς βρέθηκε αργά σήμερα το απόγευμα ένας οδηγός ταξί, ηλικίας 52 ετών, ο οποίος φέρεται να έχει πυροβοληθεί.

 

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνάδελφοι του προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον τον άτυχο ταξιτζή από το απόγευμα της Παρασκευής.

Τελικά, εντόπισαν το όχημά του πριν από δύο περίπου ώρες στις 20:40 στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρία στην Αθήνα.

Ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός έξω από το αυτοκίνητό του όταν τον βρήκαν και κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν προς το παρόν κανένα ενδεχόμενο, ενώ γίνονται έρευνες για το αν πριν εξαφανιστεί είχε πάρει κούρσα.

Η δολοφονία του οδηγού ταξί έχει προκαλέσει πανικό στην περιοχή και ιδιαίτερα στις τάξεις των επαγγελματιών οδηγών, καθώς η υπόθεση θυμίζει πολύ έντονα την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στη Νέα Κηφισιά, στην Αττική, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον. Όμως, μέχρι στιγμής δεν υφίσταται καμία σύνδεση των περιστατικών, ενώ εξετάζονται οι περιπτώσεις του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ή του μιμητισμού.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, προκειμένου να διεξάγει την έρευνα για τα στοιχεία.

Πηγή: www.kozanimedia.gr


Σχετικά Θέματα:

Εθισμένος σε video games βίας ο μανιακός που πυροβολεί οδηγούς ταξί

Τρόμος στις πιάτσες των ταξί - Το προφίλ του μανιακού