Συνέλαβαν τον Στέφανο Χίο- Το makeleio επικήρυξε τους δικαστικούς επιμελητές (ΦΩΤΟ)

 
Συνέλαβαν τον Στέφανο Χίο- Το makeleio επικήρυξε τους δικαστικούς επιμελητές (ΦΩΤΟ)

Ενημερώθηκε: 14/09/17 - 10:44

Μια απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον Στέφανο Χίο όταν και είδε δικαστικούς επιμελητές να εισέρχονται στο σπίτι του και να συλλαμβάνουν τον δημοσιογράφο-εκδότη. Παράλληλα η σελίδα makeleio.gr αποφάσισε να... επικηρύξει τους δικαστικούς επιμελητές που εκτέλεσαν την διαταγή που είχαν στα χέρια τους.

Παράλληλα στο πρώτο του σχόλιο ο Στέφανος Χίος δήλωσε πως ήταν υπόθεση... 3 σφαιρών οι δικαστικοί επιμελητές, αλλά δεν ήθελε να ξοδέψει σφαίρες των 9mm...

Όπως αναφέρει το makeleio.gr για το περιστατικό:

«Τσαμπουκάδες» και αίσχη από δύο δικαστικούς επιμελητές, οι οποίοι «μπούκαραν» με το «έτσι θέλω» και χωρίς δικονομική κάλυψη στο σπίτι του Στέφανου Χίου, απειλώντας θεούς και δαίμονες

—-Υπάρχουν... πολιτικές πιέσεις για μια εφημερίδα που δεν χρωστάει ούτε... σεντ;

– Αλήθεια, οι... υποκινητές έχουν ονοματεπώνυμο ή κρύβονται;

Αυτός ο... Άγιος άνθρωπος θέλει να μας κλείσει στον Κορυδαλλό!

–Απρόσμενη τροπή λαμβάνει η εισβολή το ξημέρωμα της Τετάρτης , στο σπίτι του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου με απόφαση σύλληψης και προσωπικής κράτησης αλλά και μεταγωγής του στον Κορυδαλλό , για την ύποπτη και περίεργη το χρονικό διάστημα που εκδηλώνεται...εκτέλεση μιας δικαστικής απόφασης δεκαετίας(2007), το χρονικό διάστημα που η εφημερίδα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την υπόθεση Καμμένου(πιθανόν να είναι και η δίκη της 10 ετίας)αλλά και την ευθεία δημοσιογραφική της αντιπαράθεση με την εξουσία των μπολσεβίκων.

—-Χθες, νωρίς το πρωί, δύο δικαστικοί επιμελητές, με τη συνοδεία αστυνομικών υπαλλήλων, «επισκέφτηκαν» την οικία του Στέφανου Χίου. Βρήκαν την εξώπορτα κλειστή. Άρχισαν να χτυπούν τα κουδούνια και φώναζαν με ύφος χιλίων... καρδιναλίων, «βγες έξω ρε απατεώνα». Ήθελαν να στήσουν σκηνικό τρομοκρατίας, κάτι που φαινόταν από την πρώτη στιγμή πως ήταν «κατευθυνόμενο». Χωρίς να περιμένουν κάποια αντίδραση, παραβίασαν την εξώπορτα! Φωνάζοντας το όνομα του δημοσιογράφου, έφθασαν έξω από την εσωτερική πόρτα. Συνεχίζοντας την τακτική του «τραμπουκισμού», άρχισαν να βρίζουν, γνωρίζοντας πως στην οικία βρισκόταν φυσικά η οικογένεια του Στέφανου Χίου, δηλαδή η σύζυγος και τα παιδιά του. Αυτό δεν τους σταμάτησε! Κλώτσαγαν πόρτες, θυμίζοντας έντονα τα «κοράκια» των πλειστηριασμών... Έφτασαν στο σημείο να μην αφήσουν τα παιδιά του δημοσιογράφου, με τη συνοδεία της συζύγου του, να πάνε στο σχολείο!

Οι δικαστικοί επιμελητές, μάλιστα, καθ' όλη τη διάρκεια, φώναζαν δυνατά, ώστε να ακούν οι... πάντες πως έχουν μαζί τους εντολή εκτέλεσης προσωρινής κράτησης: «Οδηγείστε τον στον Κορυδαλλό»... κόχλαζαν συνεχώς! Με τη συμπεριφορά τους έδειξαν πως ήθελαν... αίμα! Λες και κυνηγούσαν εγκληματία! Λες και βρήκαν έναν... λήσταρχο!

——Αλήθεια, αυτές τις πρακτικές που εφαρμόζουν οι δικαστικοί επιμελητές τις γνωρίζετε κ. Κοντονή;

Και πάμε στο ψητό... Όσα διέπραξαν οι... επιμελητές της Θέμιδος, αφορούν μια παλιά υπόθεση, πριν από 10 χρόνια, για την οποία ζητείται από τον... πελάτη τους να εκτελεστεί το 2017, ενώ είχε δικαστεί το 2007 και αφορά αστική υπόθεση! Ναι, καλά διαβάσατε!

Μια παλιά δικαστική απόφαση, για δημοσίευμα σε άλλη εφημερίδα και συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Espresso». Ο... Άγιος αυτός άνθρωπος, το όνομα και τη φωτογραφία του οποίου θα κυκλοφορήσουμε το πρώι στα περίπτερα όλης της Ελλάδος, ξύπνησε ξαφνικά το πρωί της Τετάρτης και αποφάσισε να κινηθεί εναντίον του Στέφανου Χίου...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΜΑΣ

(σσ δεν αναπαράγουμε τα προσωπικά στοιχεία για την προστασία των ατόμων)
Διαβάζουμε στο βιογραφικό του:
Καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Τμήμα Νομικής του Παν/μίου Αθηνών, Διευθυντής του Κέντρου Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου – ΚΔΕΟΔ, πρώην μέλος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, πρώην μέλος του Δ.Σ. της Διεθνούς Ενώσεως Δικαίου των Καταναλωτών, Εισηγητής στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1987 – 2001), Assistant Professor στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης (Ε.Ι.P.A.) του Maastricht (1990 – 1996), Επισκέπτης Καθηγητής στο Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο του Porto Alegre / Βραζιλία (1994), στο Πανεπιστήμιο της Νίκαιας / Γαλλίας (2002 και 2007) και στο Πανεπιστήμιο Paris II (2004 – 2005, 2005 – 2006, 2010 – 2011, 2011 – 12 και 2012 – 2013).

Τίτλοι: Πανεπιστήμιο Paris II, PhD (Doctorat d' Etat)
Γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά.

Μάλιστα. Όλα αυτά ένας «Χριστιανός», με μόρφωση χιλίων καρδιναλίων; Για προσωποκράτηση; Μπράβο σας σπουδαγμένε καθηγητά, στο Porto Alegre / Βραζιλία. Εκεί δίνονται και καθηγητικοί έπαινοι; Πότε; Την περίοδο του καρναβαλιού; Την περίοδο που οι λυγερόκορμες Βραζλιάνες, γυμνόστηθες κουνιούνται στα άρματα, τα ελληνάκια αποκτούν καθηγητική έδρα; Τα συγχαρητήρια μας.

—Ο δεύτερος διώκτης μας, είναι ο δικαστικός επιμελητής (σσ δεν δημοσιεύουμε το όνομα που αναφέρει το makeleio.gr για την προστασία του ατόμου), με διεύθυνση στην οδό... (σσ δεν δημοσιεύουμε τα στοιχεία που αναπαράγει το makeleio.gr για την ασφάλεια του δικαστικού επιμελητή). Ένας απερίσκεπτος λειτουργός της Θέμιδος που έχει διαπράξει δεκάδες ποινικά ολισθήματα, για τα οποία θα δώσει λόγο στην δικαιοσύνη και μάλιστα πιο γρήγορα από όσο νομίζει.

–Και ο τρίτος; Ο ανώτατος ρασοφόρος κοντά στον ...ηρωικό Μελιγαλά. Εκεί που ανεδείχθη η φρικιαστική αλήθεια των 2.000 νεκρών της Πηγάδας, ιστορικό οδοιπορικό που βγάλαμε το Σάββατο που μας πέρασε. Λέτε να πειράχτηκαν ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ λοιπόν. Με την πίστη μας στο Θεό και την πατρίδα, θα αντιμετωπίσουμε τους πάντες.

Αυτοί να δούμε σε ποιο Θεό ή σε ποιο Διάβολο, θα δώσουν λόγο.

Τα λέμε το πρωί στα περίπτερα για να καταλάβετε τι εστί στήσιμο. Αλλά στήσιμο χωρίς να υπολογίζουν ότι πάντα διαθέταμε σωστά αντανακλαστικά. Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

υ.γ ΕΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ επίσης ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΒΙΟ ΤΟΥΣ...ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΤΕ.

Αναμένουμε πληροφορίες για να τις δημοσιεύσουμε.

Το πρώτο σχόλιο του Στέφανου Χίου όπως το δημοσίευσε το makeleio.gr: Χαραμίζεις 3 σφαίρες των 9mm;

Πήγαν πάλι να σπάσουν τη πόρτα. Ένας π@ουστης δικαστικός επιμελητής με τη συνοδεία των security των πτηνών των πτωμάτων, την αστυνομία του Τόσκα. Αυτού του χαμερπούς κατσαπλιά τυχοδιώκτη. Ανάθεμα τον κι αυτόν και όσων τον όρισαν εκεί ψηλά στο απόστημα της διαφθοράς. Το μυαλό του μέσου ανθρώπου που νιώθει να του καταπατούν τον ιδιωτικό βίο. Τα βλέπουμε, τα γράφουμε και τα ζούμε κάθε μέρα. Θέλουν να μας ισοπεδώσουν. Μπαίνουν στο σπίτι των φτωχών για χρέη. Μπουκάρουν στα σπίτια φορολογούμενων πολιτών για ψύλλου πήδημα. Βγάζουν σπίτια στο σφυρί για ένα 500ρικο. Ταράζουν ψυχές μικρών παιδιών για ασήμαντες αποφάσεις μασόνων, παλιανθρώπων, αλητών και τοκογλύφων. Μία σφαίρα ο καθένας ήταν. Των 9 mm. Αλλά πριν πατήσεις τη σκανδάλη, σκέφτεσαι ότι δεν πρέπει να τους κάνεις τη χάρη να νικήσουν. Ζούγκλα. Αυτοί επέλεξαν έναν τέτοιο δρόμο. Και αυτός ο δρόμος, θα έχει θύματα. Αλλά όχι εμάς. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Θα τα πούμε αργότερα, όταν ενημερωθούμε για τη νέα επιχείρηση των κατσαπλιάδων.