Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας στα Πατήσια

Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονίας στα Πατήσια
Ενημερώθηκε: 15/08/19 - 03:26

Ένας 56χρονος Ελληνας συνελήφθη, χθες το μεσημέρι (Τετάρτη 14/8), για την ανθρωποκτονία ενός 42χρονου ημεδαπού και το σοβαρό τραυματισμό 35χρονου αλλοδαπού χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στα Πατήσια.

Το αιματηρό περιστατικό έγινε μετά από λογομαχία μεταξύ θαμώνων καταστήματος, για ασήμαντη αφορμή. Ο δράστης έφυγε από τον χώρο και επανήλθε κρατώντας πιστόλι, με το οποίο έβαλλε αρχικά στον αέρα και στη συνέχεια κατά των δύο προαναφερομένων προσώπων, τραυματίζοντας θανάσιμα τον ημεδαπό και σοβαρά τον αλλοδαπό, ενώ στη συνέχεια διέφυγε.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής /Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής συστήθηκε ειδική επιχειρησιακή ομάδα, η οποία κατάφερε άμεσα να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του δράστη και να εντοπίσει την οικία διαμονής του, όπου και συνελήφθη στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Κατά την έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι με γεμιστήρα και πέντε φυσίγγια, δύο κουτιά με εβδομήντα δύο φυσίγγια, καθώς και πιστόλι κρότου με δέκα φυσίγγια.

Ο δράστης οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία.