Συνελήφθη υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής για δωροληψία

Συνελήφθη υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής για δωροληψία
Ενημερώθηκε: 20/04/16 - 22:02

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. ένας επίορκος υπάλληλος της Περιφέρειας Αττικής, για δωροληψία.

Είχε προηγηθεί καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς υπάλληλος απαίτησε από εκείνον 600 ευρώ, για να διευθετήσει επαγγελματική του εκκρεμότητα και συγκεκριμένα για να του ανανεώσει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Σήμερα το πρωί ο καταγγέλλων παρέδωσε στον υπάλληλο το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε στην κατοχή του, κατά τη σύλληψη του από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στο χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Για καταγγελίες ανάλογων περιστατικών, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, με τη Διεύθυνση όλο το 24ωρο, στο τηλέφωνο 210-8779700 και στο 10301.

Σχετικά Θέματα:

Περιπετειώδης ληστεία χρηματαποστολής στα Εξάρχεια με άδοξο τέλος