Συνελήφθη υπεύθυνος πρατηρίου για παρέμβαση στις αντλίες καυσίμων

Η ποσότητα καυσίμου που παραδιδόταν ήταν ελλιπής σε ποσοστό πάνω από το επιτρεπτό όριο
Ενημερώθηκε: 27/05/16 - 14:59
Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Συνελήφθη από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας ένας 46χρονος Έλληνας, προσωρινά υπεύθυνος πρατηρίου υγρών καυσίμων στη περιοχή του Κορυδαλλού, για παρέμβαση στις αντλίες παράδοσης υγρών καυσίμων.

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων, από κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου-Διεύθυνσης Μετρολογίας, πρωινές ώρες προχθές, διενεργήθηκε έλεγχος σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Κορυδαλλό, όπου διαπιστώθηκαν παρεμβάσεις στις αντλίες παράδοσης υγρών καυσίμων.

Ειδικότερα, διαπιστώθηκε ότι σε έξι ακροσωλήνια δύο αντλιών η ποσότητα του καυσίμου που παραδιδόταν ήταν ελλιπής σε ποσοστό πάνω από το επιτρεπτό όριο και τα εν λόγω ακροσωλήνια σφραγίσθηκαν.

Στο πλαίσιο αυτό, συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος του πρατηρίου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με τους κανόνες ρύθμισης της αγοράς προϊόντων και παροχής υπηρεσιών. Ο έλεγχος για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής και τελωνειακής νομοθεσίας συνεχίζεται. Ο 46χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών.