Τέμπη: Σε κλίμα συγκίνησης φοιτητές τίμησαν τα 57 θύματα της τραγωδίας

 
τεμπη

Πηγή Φωτογραφίας: 902.gr

Ενημερώθηκε: 24/02/24 - 15:02

Φόρο τιμής στα 57 θύματα λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση ενός έτους από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, απότισαν φοιτητές από την Αθήνα, τη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη.

Φοιτητές από τα πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας και της Αθήνας έχουν έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας, κρατώντας λίγα λουλούδια, και ένα πανώ που χαρακτηρίζει του δυστύχημα «ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα». Οι συγκεντρωθέντες έδωσαν την υπόσχεση ότι δεν θα ξεχάσουν και θα βοηθήσουν με κάθε δύναμη να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Την ερχόμενη Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη σιδηροδρομική τραγωδία που συγκλόνισε την Ελλάδα, με τους 57 νεκρούς, ανάμεσά τους δεκάδες φοιτητές.

Την Κυριακή ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κύριος Ιερώνυμος θα τελέσει μνημόσυνο και στη συνέχεια τρισάγιο στο Μακρυχώρι της Λάρισας, λίγα χιλιόμετρα από το σημείο της τραγωδίας, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη με τη συμπλήρωση του ενός χρόνου, στο σημείο μηδέν, θα συγκεντρωθούν γονείς προκειμένου και οι ίδιοι να να τιμήσουν τα παιδιά τους, να τιμήσουν τους δικούς τους ανθρώπους που χάθηκαν σε αυτή τη σιδηροδρομική τραγωδία.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ