Θα συνεχιστεί η ταλαιπωρία των οδηγών στην Κακιά Σκάλα - Πότε αναμένεται η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας

 
kakia-skala

Ενημερώθηκε: 02/12/22 - 09:15

Μόνο η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας παραμένει ανοιχτή στην Κακιά Σκάλα, στο ρεύμα προς Αθήνα, μετά την πτώση βράχων στο οδόστρωμα που προκλήθηκε από την κακοκαιρία «Άριελ».

Όπως ανέφερε ο Παναγιώτης Παπανικόλας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της «Ολυμπίας Οδού», την Κυριακή που μας έρχεται αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα και πριν τις γιορτές θα ανοίξει πλήρως ο δρόμος, καθώς πρέπει να φτιαχνούν οι φράχτες στα ψηλότερα σημεία.

Σημειώνεται ότι από χτες έχει ολοκληρωθεί η απομάκρυνση των βράχων από το οδόστρωμα.

«Αποκαθιστούμε τους φράχτες ανάσχεσης και τα στηθαία ασφαλείας. Tην Κυριακή αν όλα πάνε καλά θα δοθεί η μεσαία λωρίδα, ώστε να είναι σε λειτουργία δυο λωρίδες που επαρκούν, και με στόχο πριν τις γιορτές να δοθεί πλήρως στην κυκλοφορία και η αριστερή, εξωτερική λωρίδα. Εκτός κι αν έχουμε εκπλήξεις όπως οι βροχοπτώσεις και οι σεισμοί που είχαμε», είπε στην ΕΡΤ ο κ. Παπανικόλας.

Συμπλήρωσε ότι οι φράχτες στα πρανή είναι από παλαιότερες εργολαβίες και το σημείο που έγινε η κατολίσθηση είναι εκτός δικαιοδοσίας παρέμβασης της «Ολυμπίας Οδού».

«Ήταν σωστά σχεδιασμένοι οι φράχτες, εμείς παρακολουθούμε τις μετακινήσεις. Υπάρχουν όρια παραχώρησης στα οποία έχουμε βάλει και φράχτες», ανέφερε ο κ. Παπανικόλας, προσθέτοντας πως πρέπει να υπάρξει άδεια από το Δημόσιο για να γίνουν εργασίες σε εκείνο το σημείο.

Σήμερα θα έρθουν ειδικοί από την Ελβετία για να ελέγξουν την κατάσταση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ