Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση μιας 15χρονης

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση μιας 15χρονης
Ενημερώθηκε: 15/08/20 - 22:30

Η εξαφάνιση μιας 15χρονης στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει κινητοποίηση των αρχών για την ανεύρεσή της.

Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» «στις 14/8/2020 και ώρα 19:00, εξαφανίστηκε από την Θεσσαλονίκη η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, 15 ετών.

»Το "Χαμόγελο του Παιδιού" ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης Κωνσταντίνας Σωτηροπούλου, στις 15/8/2020 και προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την υγεία της σε κίνδυνο».

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη διέμενε σε ορφανοτροφείο της Θεσσαλονίκης, από το οποίο έχει φύγει στο παρελθόν, έχει ωστόσο επιστρέψει και πάλι εκεί. Κάτι τέτοιο δε συνέβη στην προκειμένη περίπτωση για αυτό και ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η περιγραφή της 15χρονης

Η Κωνσταντίνα έχει μαύρα μακριά μαλλιά και καστανά μάτια, κανονικό ύψος και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο σορτς, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, αθλητικά παπούτσια και ψηλές κάλτσες με φράουλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός για την εξαφάνιση μιας 15χρονης