Θήβα: Καρέ καρέ η σκληρή επίθεση ανήλικων σε γυναίκα για να την ληστέψουν

Άγρια επίθεση ανήλικων σε ηλικιωμένη με σκοπό να την κλέψουν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενημερώθηκε: 19/02/19 - 23:39

Θύμα ληστείας από τρεις ανήλικους έπεσε μια γυναίκα στη Θήβα. 

Η γυναίκα μόλις είχε κατεβεί ανυποψίαστη από λεωφορείο, ενώ "μάρτυρας" είναι οι εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας καταστήματος και μεταδίδει το tvstar.gr 

Το περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι στο Πυρί  δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές και λίγα μέτρα μακριά από τον καταυλισμό Ρομά.

Την ώρα που η ηλικιωμένη κινούταν παράλληλα  για να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο οι πέντε ανήλικοι έκαναν την εμφάνισή τους από τις γραμμές του ΟΣΕ δευτερόλεπτα μετά τη στάση του λεωφορείου και όταν αντιλήφθηκαν ότι κατέβηκε επιβάτης.

Οι δύο μεγαλύτεροι σε ηλικία όπως φαίνεται στο βίντεο, πλησιάζουν τη γυναίκα και οι μικρότεροι εφοδιάζονται με πέτρες με στόχο να αποτρέψουν οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στη ληστεία.

Αμέσως εξαπολύουν με μανία επίθεση στη γυναίκα αποφασισμένοι να της αρπάξουν την τσάντα. Η γυναίκα καλεί σε βοήθεια και αντιστέκεται, ενώ από τις φωνές  της βγαίνει στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας μία γυναίκα φωνάζοντας ληστεία, ληστεία πιάστε τους.

Οι ανήλικοι δεν πτοούνται και ρίχνουν τη γυναίκα στο δρόμο και προσπαθούν να της πάρουν την τσάντα.

Από το σημείο εκείνη την ώρα διέρχεται φορτηγό αυτοκίνητο.Τότε κάποιοι από τους δράστες άρχισαν να πετούν πέτρες στο παρμπρίζ του οχήματος και να κινούνται απειλητικά προς την πλευρά του συνοδηγού.

Ο οδηγός έντρομος εγκαταλείπει το σημείο και οι δράστες καταφέρνουν τελικά να αποσπάσουν την τσάντα από τα χέρια της γυναίκας και να τραπούν σε φυγή προς τις γραμμές του τρένου.

Λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο έσπευσαν δύο περιπολικά της αστυνομίας..ήταν όμως ήδη αργά..