Τραγική ιστορία στο Μαρκόπουλο: Σκότωσε την κόρη της και αυτοκτόνησε!!!

Τραγική ιστορία στο Μαρκόπουλο: Σκότωσε την κόρη της και αυτοκτόνησε!!!
Ενημερώθηκε: 14/10/17 - 21:22

Ασύληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μαρκόπουλο, όπου μία 51χρονη μητέρα αφού κλείδωσε τον σύζυγό της στο υπόγειο του σπιτιού τους, μαχαίρωσε την κόρη της σκοτώνοντας την και μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας, σε μονοκατοικία επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας, σε κάποια στιγμή κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει κάτι δουλειές και τότε κλείδωσε την πόρτα η γυναίκα του. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του συζύγου, στη συνέχεια άκουσε τις δύο γυναίκες να φωνάζουν και όταν κατάφερε αργότερα να βγει από το υπόγειο τις είδε θανάσιμα τραυματισμένες.

Η αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει και τα αίτια που πιθανόν να οδήγησαν τη μητέρα σε μία τέτοια πράξη. Όπως γνωστοποιήθηκε η 51χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι ότι η μητέρα σκότωσε την κόρη της και μετά αυτοκτόνησε. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. 

Οι Γείτονες μιλώντας σε δημοσιογράφους που βρίσκονται στο σημείο τόνισαν ότι η οικογένεια ήταν καινούργια στην περιοχή, ενώ σημπλήρωσαν ότι από το διαμέρισμα ακούγονταν συχνά φωνές και καυγάδες.  

κοπελα

Αυτή είναι η αδικοχαμένη κοπέλα που έπεσε νακρή από τις μαχαιρίες της μητέρας της 

egklhma

egklhma

tragvdia

To σημείο της τραγωδίας