Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου ένας 75χρονος ασθενής έχασε τη ζωή του ύστερα από πτώση από τον 4ο όροφο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν στην Καρδιολογική Κλινική και λίγο μετά τις 12:00 βγήκε στο μπαλκόνι του θαλάμου. Εκεί φέρεται να τοποθέτησε μια καρέκλα κοντά στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, να ανέβηκε και να έπεσε στο κενό, καταλήγοντας σε προεξοχή χαμηλότερου ορόφου.
Άμεσα κινητοποιήθηκε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την ανάσυρση της σορού, καθώς και η Αστυνομία, η οποία διερευνά τις συνθήκες του συμβάντος.
Οι πρώτες εκτιμήσεις συγκλίνουν στο ενδεχόμενο αυτοχειρίας, καθώς ο άνδρας φέρεται να είχε ενημερωθεί ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη.