Κις Λορέν με μπέικον και τυριά

 
Κις Λορέν με μπέικον και τυριά

Ενημερώθηκε: 12/10/22 - 14:23

Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης μάς ετοιμάζει πεντανόστιμη κις λορέν με μπέικον και τυριά!

Για τη ζύμη θα χρειαστούμε: 330 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. + έξτρα για το άνοιγμα της ζύμης 230 γρ. βούτυρο, κρύο κομμένο σε κυβάκια 1 πρέζα αλάτι 2 κρόκους, από μέτρια αβγά, ο ένας αραιωμένος σε 1 κ.σ. νερό 40 γρ. νερό

Για τη γέμιση: 150 γρ. μπέικον 200 ρ. γραβιέρα τριμμένη 250 γρ. κρέμα γάλακτος 4 αυγά 1 πρέζα μοσχοκάρυδο Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 20 γρ. κρύο βούτυρο κομμένο σε μικρά κομματάκια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ