Κοτόπουλο με σπανάκι a la crème

 
Κοτόπουλο με σπανάκι a la crème

Ενημερώθηκε: 03/11/21 - 12:11

Κοτόπουλο με σπανάκι a la crème από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!

Υλικά: 4 μπούτια κοτόπουλο με την πέτσα, ξεκοκαλισμένα, 3 σκελίδες σκόρδο, ½ κόκκινο κρεμμύδι ξερό, 1 τομάτα, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 150 γρ. baby σπανάκι, 500 γρ. κρέμα γάλακτος, 60 γρ. τριμμένη γραβιέρα, ½ κ.γ. κάρι σε σκόνη, 1/3 ματσάκι μαϊντανό, 1 κλωνάρι φρέσκο δενδρολίβανο, Αλάτι και φρέσκο-τριμμένο πιπέρι.

Για το σερβίρισμα: Πιλάφι με ανάμεικτο άγριο ρύζι ή εκραζέ πουρέ πατάτας.