Παγωτό με φυστίκι Αιγίνης και επικάλυψη σοκολάτας

 
Παγωτό με φυστίκι Αιγίνης και επικάλυψη σοκολάτας

Ενημερώθηκε: 08/03/22 - 14:14

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει λαχταριστό παγωτό, με φυστίκι Αιγίνης και επικάλυψη σοκολάτας!

Για την κρέμα παγωτού θα χρειαστούμε: 500 ml. κρέμα γάλακτος, ιδανικά με 38% λιπαρά 500 γρ. τυρί μασκαρπόνε 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 1 λοβό βανίλιας 1 βαζάκι πραλίνα φυστικιού Αιγίνης 200γρ. ή 150 γρ. καθαρισμένα και καβουρδισμένα φυστίκια Αιγίνης

Για την επικάλυψη σοκολάτας: 400 γρ. κουβερτούρα κλασική 100 γρ. βούτυρο καρύδας ή 400 γρ. κουβερτούρα λευκή 100 γρ. βούτυρο καρύδας Φυστίκι Αιγίνης σε σκόνη

Επιπλέον: Φόρμες σιλικόνης για παγωτό σε ξυλάκι ή χωνάκια για παγωτό