Πεντανόστιμο Κριθαράκι τρώμε σήμερα

 
Πεντανόστιμο Κριθαράκι τρώμε σήμερα

Ενημερώθηκε: 07/03/17 - 14:39

Σήμερα τρώμε πεντανόστιμο κριθαράκι με κόκκινη σάλτσα. Δείτε τα tips στην παρακάτω συνταγή για ένα κριθαράκι που θα θέλουν να γευτούν όλοι!

Υλικά συνταγής

1 κούπα κριθαράκι
2 ⅓ κούπες νερό
1 κούπα ντομάτα χυμό
⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι

Διαδικασία συνταγής

Βάζουμε σε κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από το κριθαράκι και τη ρίγανη. Μόλις πάρουν βράση τα υλικά μας προσθέτουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε σκεπασμένο με το καπάκι της κατσαρόλας.

Όταν ρουφήξει τα υγρά του και μείνει με λίγο ζουμάκι προσθέτουμε τη ρίγανη και σερβίρουμε. Θα χρειαστεί μισή ώρα με 45 λεπτά μέχρι να ρουφήξει τα υγρά του.

Πηγή:Cooklos.gr