Pogaca με γέμιση πατάτας

 
Pogaca με γέμιση πατάτας

Ενημερώθηκε: 02/03/22 - 14:03

Η Κατερίνα Λένη μάς ετοιμάζει pogaca με γέμιση πατάτας!

Για τη ζύμη θα χρειαστούμε: 1.000 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500 ml. γάλα πλήρες χλιαρό 1 κύβο νωπής μαγιάς 1 πρέζα αλάτι 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 2 κρόκους αυγών 200 ml. ηλιέλαιο ή σπορέλαιο 35 γρ. μπέικιν πάουντερ 50 ml. νερό χλιαρό

Για τη γέμιση: 6 - 7 πατάτες μέτριες 100 ml. ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας 300 γρ. φέτα τριμμένη 1 πρέζα καπνιστή πάπρικα Φρέσκα αρωματικά, δενδρολίβανο, θυμάρι και μαϊντανό Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Σουσάμι, μαραθόσπορο και παπαρουνόσπορο για το πασπάλισμα