Ακόμη ένα ηχηρό διαζύγιο στη showbiz - Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης - Η ανακοίνωσή τους

 
Ακόμη ένα ηχηρό διαζύγιο στη showbiz - Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης - Η ανακοίνωσή τους

Ενημερώθηκε: 17/08/21 - 11:47

Το τελευταίο διάστημα το ένα διαζύγιο γνωστών ζευγαριών διαδέχεται το άλλο. Μετά από 10 χρόνια γάμου Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση.

Το ζευγάρι δε διευκρινίζει τους λόγους, που το οδήγησαν σε μία τέτοια απόφαση (άλλωστε τι σημασία έχουν για τους τρίτους) ενώ αναφέρουν μόνο πως έχουν ήδη συζητήσει με τα παιδιά τους σχετικά με τον χωρισμό τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας.

Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιό ανώδυνη».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 με πολιτικό γάμο. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.