Αντώνης Ρέμος: Μεγάλη διάκριση για τον τραγουδιστή

Αντώνης Ρέμος: Μεγάλη διάκριση για τον τραγουδιστή
Ενημερώθηκε: 26/11/19 - 19:07

Αντώνης Ρέμος: Ο Αντώνης Ρέμος απέσπασε μια σημαντική διάκριση για την προσφορά του στη μουσική από το σερβικό ίδρυμα Karic Foundation, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.

Ο αγαπημένος Έλληνας ερμηνευτής βρέθηκε στο Βελιγράδι για να παραλάβει την τιμητική διάκριση που του απονεμήθηκε ως αναγνώριση του ταλέντου του και για τη συμβολή του στο να έρθουν κοντά οι λαοί της Ελλάδας και της Σερβίας μέσα από τη μουσική.

Ο Αντώνης Ρέμος έζησε μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα του : «Νιώθω ευλογημένος που βραβεύτηκα από το Karic Foundation. Βελιγράδι, σ’ ευχαριστώ για τη φιλοξενία», έγραψε στα social media ο Αντώνης Ρέμος, αναρτώντας φωτογραφία του από τη βράβευση.

ΡΕΜΟΣ ΒΡΑΒΕΙΟ

Ο κορυφαίος τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Σερβία και τα τραγούδια του γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και εκεί. Μάλιστα πολλά από τα τραγούδια του έχουν διασκευαστεί στα σερβικά.

Το ίδρυμα Karic είναι ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα της γειτονικής χώρας. Σκοπός του είναι η προώθηση των γραμμάτων και των τεχνών και μάλιστα θεωρείται ισάξιο με την Σουηδική Ακαδημία των Νόμπελ.