Απίστευτη καταγγελία από την Φόνσου: Μείνε μακρυά από τον Μαρίνο(video)

Άγνωστος απειλεί τη Φόνσου: Μην ασχολείσαι με τον Μαρίνο,γιατί... (video)
Ενημερώθηκε: 09/06/19 - 16:25

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε η Άννα Φόνσου.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» του Open TV, ανέφερε ότι δέχτηκε απειλές για τη ζωή της σχετικά με τον Γιώργο Μαρίνο,την εποχή που έμενε στο   «Σπίτι του ηθοποιού». 

Είπε συγκεκριμένα:

«Γίναμε πολύ φίλοι με τον Γιώργο Μαρίνο όταν αρρώστησε και για να μην αισθάνεται μόνος του στο σπίτι του, τον είχαμε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Είχε έναν κύριο δίπλα του, ο οποίος έκανε τα πάντα και τον πήρε μετά αυτός και τον πήγε στο σπίτι του, κάπου στη Βάρκιζα. Με πήρε τηλέφωνο κάποια στιγμή και μου είπε: Μην ξανασχοληθείτε με τον Γιώργο γιατί θα σου κόψω τα πόδια. Εγώ το έκλεισα το τηλέφωνο γιατί στο κάτω κάτω υποχρέωση θα έπρεπε να είχε εδώ που τον είχαμε σαν βασιλιά», ανέφερε αρχικά η Άννα Φόνσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 

«Προσπάθησα να βρω τον Γιώργο -γιατί αυτά δεν είναι λόγια δικά του, είναι αυτουνού- του άλλαξε και το νούμερο και δεν τον άφηνε να μιλήσει σε κανέναν. Ήξερα ότι τον είχε σε ένα σπίτι στη Βούλα, μαζί με μία κυρία που τον περιποιόταν. Το πρόβλημα με την καρδιά του διορθώθηκε. Πρόβλημα είχε με τη μοναξιά, την κατάθλιψη… Όταν ήταν εδώ, όχι απλώς δεν είχε άνοια, λογαριάζαμε να παίξουμε πάλι στο θέατρο μαζί. Αυτός ο κύριος ήθελε ίσως να τον απομακρύνει, να τον κάνει ό,τι θέλει, δεν ξέρω… Ο Γιώργος Μαρίνος είχε και μια περιουσία, δεν έμαθε ποτέ κανείς που είναι η περιουσία του, αν πουλήθηκε το σπίτι του δεν ξέρουμε. Έχουμε χάσει επαφή εδώ και έναν χρόνο», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο: