Αθηνά Ωνάση: Καταρακωμένη η χρυσή κληρονόμος

Αθηνά Ωνάση: Καταρακωμένη η χρυσή κληρονόμος
Ενημερώθηκε: 12/01/18 - 09:22

Αθηνά Ωνάση: Παρά τις προσπάθειες να γυρίσει σελίδα στην ζωή της, τα νέα δεν είναι ευχάριστα για την χρυσή κληρονόμο που πέρασε τις γιορτές στην Λατινική Αμερική με τον νέο της αγαπημένο, το 2018 ξεκίνησε με δύο άσχημες ειδήσεις για την Αθηνά Ωνάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν ο καινούργιος χρόνος βρήκε για μία ακόμη φορά τη «χρυσή» κληρονόμο σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τα νέα σχέδια που έχει ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, αμέσως μετά την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους με τα δημοσιεύματα να μιλούν για αρραβώνα με την καλλονή σύντροφο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Χριστίνα Ωνάση: 29 χρόνια μετά τον ανεξιχνίαστο θάνατό της (19/11/1988)

Την ίδια ώρα ένα από τα αγαπημένα άλογα της πάσχει από μυασθένεια και οι γιατροί κάνουν συνεχείς προσπάθειες, ώστε να μη μείνει παράλυτο. Πρόκειται για ένα μεγάλο σε ηλικία άλογο που εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί από τα αγωνιστικά του καθήκοντα, ωστόσο η Αθηνά είναι ιδιαίτερα συνδεδεμένη μαζί του, μιας και το είχε από πολύ μικρή ηλικία και κέρδισε πολλές νίκες με αυτό.

Τώρα, οι εκπαιδευτές προσπαθούν να την πείσουν να προχωρήσει σε ευθανασία του ζώου, ωστόσο εκείνη μέχρι στιγμής είναι ανένδοτη και το μόνο που ζητά από τους κτηνιάτρους είναι να κάνουν ό,τι είναι δυνατό προκειμένου το άλογο να μην υποφέρει.