Ατζούν Ιλιτσαλί: Έγινε «Τούρκος» ο «Mr. Survivor» μετά το «κέρατο» - Νέο διαζύγιο σε σύντομο διάστημα

 
Ατζούν Ιλιτσαλί: Έγινε «Τούρκος» ο «Mr. Survivor» μετά το «κέρατο» - Νέο διαζύγιο σε σύντομο διάστημα

Ενημερώθηκε: 26/11/18 - 18:40

Είδηση «βόμβα» για τον Τούρκο παραγωγό του Survivor. Τόσο ο Ατζούν Ιλίτζαλι, όσο και η τρίτη σύζυγος του Σεϊμά Σούμπασι επιβεβαίωσαν σε εκπομπή της τουρκικής τηλεόρασης, ότι παίρνουν διαζύγιο.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί μόλις πέρσι τον Σεπτέμβριο σε μια τελετή «υπερπαραγωγή» στο Σεν Τροπέ, αλλά τελικά ο γάμος δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Ο λόγος; Η απιστία της συζύγου που δεν άντεξε ο Τούρκος παραγωγός και καναλάρχης.

Οι «ατυχήσαντες» γάμοι του Ατζούν Ιλιτσαλί

Ατσουν

Το 1988 ο Ατσούν, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την πρώτη σύζυγό του, Σεντάμε την οποία θα αποκτήσει την πρώτη του κόρη και το 1993 θα πάρει διαζύγιο. Εν συνεχεία το 2003 ξαναπαντρεύεται μία εντυπωσιακή μελαχρινή Τουρκάλα, τη Ζεινέπ και θα αποκτήσουν δυο κόρες. Λίγα χρόνια αργότερα την ευτυχία τους θα γκρεμίσει το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει από την πληροφορία ότι ο είχε ερωτευτεί την κατά πολλά χρόνιο νεότερη του Σεϊμά Σουμπάσι.

Ιλιτσαλί

Παρά το γεγονός ότι ο έχει τη φήμη του γυναικοκατακτητή, αφού έχει αποκτήσει τέσσερις κόρες με τρεις διαφορετικές γυναίκες (εντός και εκτός γάμων), αυτή τη φορά δεν θα προλάβει να γράψει στο «παλμαρέ» του... ακόμα μια τεκνοποίηση, αφού η Σεϊμά Σούμπασι, είχε... κρυφό δεσμό.

Οι λεπτομέρειες του χωρισμού

επιβεβαίωσε την είδηση του διαζυγίου

Αφού στην εκπομπή «Δεύτερη Σελίδα», η η Σεϊμά έγραψε «Καλημέρα» στο Instagram σαν να μη συνέβη κάτι, ενώ έκανε like στα σχόλια που της έγραφαν «καλορίζικο», προφανώς εννοώντας το διαζύγιο.

πικάντικες «λεπτομέρειες» του χωρισμού

Τις έφερε στην δημοσιότητα η γνωστή περσόνα Σινέμ Ουμάζ. Η οποία υποστήριξε στο Twitter ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο από την πλευρά της Σεϊμά, αφού είχε κρυφή σχέση με τον ηθοποιό Τσαγατάι Ουλούσοϊ. Όταν η Σεϊμά είχε γράφει στα social media την ίδια φράση που είχε ο Τσαγατάι σε τατουάζ στο στήθος του προκάλεσε συζητήσεις.