Βαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου

Βαρύ πένθος για την Καίτη Φίνου
Ενημερώθηκε: 08/11/18 - 11:06

Στο πένθος βυθίστηκε η Καίτη Φίνου, αφού το πρωί της Πέμπτης «έχασε» την αδερφή της.

Την είδηση γνωστοποίησε μέσω Instagram η ίδια η ηθοποιός, αποκαλύπτοντας ότι η αδερφή της έπαθε ανακοπή καρδιάς και τελικά άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί.

Αναλυτικά η ανάρτησή της Καίτης Φίνου:

«Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με την Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο nomads. Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή Και μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή. Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε.... Καρδιά μου αδελφή μου αγαπημένο μου πλάσμα πως να πω αντίο... Πώς να σου πω καλό ταξίδι..... Αχ βρε Μαριώ μου Μαίρη μου .........», έγραψε η ηθοποιός.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μίλησες το μεσημέρι και μαζί μου και με την Γιάννα. Είχες λίγο πονοκέφαλο αλλά ήταν συνηθισμένο. Περίμενες με αγωνία να μπουν οι νέοι παίκτες στο nomads. Ήταν 10 το βράδυ. Είμαι με την άλλη μας την αδελφή Και μιλάμε. Χτυπάει το τηλέφωνο. Ο γαμπρός μου. Η Μαίρη είναι στο Τζάνειο με ανακοπή. Έτρεξα και μόλις έφτασα βγαίνει ο γιατρός και μας λέει πως μέχρι το πρωί θα έχεις φύγει. Κι έφυγες. Νόμιζα πως ήταν ένα κακόγουστο αστείο. Μέχρι που μας επέτρεψαν να σε δούμε.... Καρδιά μου αδελφή μου αγαπημένο μου πλάσμα πως να πω αντίο...Πώς να σου πω καλό ταξίδι.....Αχ βρε Μαριώ μου Μαίρη μου .........

A post shared by kaitifinou_official ?♑ (@kaitif) on