Η καυτή Κρυσταλλία αναστατώνει το Instagram (ΦΩΤΟ)

Η καυτή Κρυσταλλία αναστατώνει το Instagram (ΦΩΤΟ)
Ενημερώθηκε: 23/08/18 - 20:15

Έκανε το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά μόδα και μύησε τις γυναίκες στο εκκεντρικό της στυλ σε χρόνο ρεκόρ. Η εντυπωσιακή Κρυσταλλία Ρήγα έβαλε τη σφραγίδα της στους Otherview και μας έκανε να παραδεχτούμε πως είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχει να προσφέρει η ελληνική μουσική σκηνή.

Σήμερα, μοιάζει τελείως διαφορετική έχοντας αφήσει για τα καλά πίσω τον εκκεντρικό εαυτό της. Αλλάζοντας κατεύθυνση τόσο μουσικά όσο και σε ό,τι αφορά στη σχέση της με το ελληνικό lifestyle, η εκρηκτική Κρυσταλλία σχεδόν δεν αναγνωρίζεται. 

Μπορεί πλέον να μην βρίσκεται για τα καλά στη showbiz, όμως η Κρυσταλλία δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει. Η πανέμορφη τραγουδίστρια απολαμβάνει τα μπάνια της κι εμείς το Instagram της!

 

~Run to the hills~ -----------------------------------------------------------------* #summer #lemnos #hills #view #rock #sea #instaphoto #blue #vacations

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Crystallia Riga (@crystallia__) στις

 

~Finaly in the summer mood~ ---------------------------------------------------------------* #vacations #lemnos #summer18 #family #relax #chilling #rock

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Crystallia Riga (@crystallia__) στις