Εγκατελείπει την καριέρα της η Σελένα Γκόμεζ

 
Εγκατελείπει την καριέρα της η Σελένα Γκόμεζ

Ενημερώθηκε: 01/09/16 - 10:02

Γύρισε όλον τον κόσμο τους τελευταίους μήνες για την περιοδεία της Revival World Tour, αλλά τώρα η Σελένα Γκόμεζ βάζει ένα προσωρινό τέλος στην καριέρα της για να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της.

"'Οπως θα ξέρετε εδώ και ένα χρόνο έχω διαγνωστεί με ερυθηματώδη λύκο, μια ασθένεια που μπορεί να επηρεάσει τους ανθρώπους με διαφορετικούς τρόπους", δήλωσε η 24χρονη τραγουδίστρια. "Το άγχος, οι κρίσεις πανικού και η κατάθλιψη είναι παρενέργειες της ασθένειας αυτής".

Η Σελένα ζητάει συγγνώμη από τους θαυμαστές της, καθώς και την κατανόησή τους, καθώς με την απόφασή της ακύρωσε τις συναυλίες που θα έδινε σε αρκετές περιοχές, στο πλαίσιο της τελευταίας περιοδείας της.
Η διάγνωση έγινε πριν από ένα χρόνο. Σήμερα, η τραγπυδίστρια αναγκάζεται για δεύτερη φορά να ακυρώσει συναυλίες της εξαιτίας του αυτοάνοσου νοσήματος που αντιμετωπίζει. Πέρυσι είχε υποβληθεί σε χημειοθεραπείες και είχε διαψεύσει τις φήμες για εγκλεισμό σε μονάδα αποτοξίνωσης.
"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φίλους μου, αλλά πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα και να φροντίσω την υγεία μου", είπε η νεαρή. "Ξέρω πως δεν είμαι μόνη σε όλο αυτό, καλώ και άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ασθένειες να μιλήσουν ανοιχτά για αυτές", πρόσθεσε μιλώντας στο περιοδικό People.
O Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος (ΣΕΛ) είναι χρόνιο, υποτροπιάζον, πολυσυστηματικό αυτοάνοσο νόσημα. Εμφανίζεται κυρίως σε γυναίκες.
Ο ΣΕΛ μπορεί να επηρεάσει οποιοδήποτε μέρος του σώματος, αλλά περισσότερο συχνά προκαλεί βλάβες στη καρδιά, στις αρθρώσεις, στο δέρμα, στους πνεύμονες, στις φλέβες, στο ήπαρ, στα νεφρά και στο νευρικό σύστημα.