Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι... αλλιώς!

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι... αλλιώς!
Ενημερώθηκε: 11/01/18 - 08:23

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Την ώρα που η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρει στην εκπομπή της πως έχει σίγουρες πληροφορίες σχετικά με την τραγουδίστρια και τον νέο της έρωτα, ένα νέο δημοσίευμα της real έρχεται και ταράζει τα νερά γράφοντας ως η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης όχι μόνο συνεχίζουν να είναι ζευγάρι, αλλά στηρίζουν και ο ένας τον άλλον στα δύσκολα. 

Παρά τις φήμες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα ότι χώρησαν μετά την άρνηση της τραγουδίστριας στην πρόταση γάμου του επιχειρηματία, ο ζευγάρι συνεχίζει να είναι μαζί, παρά και τα οικονομικά προβλήματα του Κ. Πηλαδάκη. Αυτό δεν δείχνει να επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο την προσωπική του ευτυχία με την όμορφη τραγουδίστρια. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν λείπει στιγμή από το πλευρό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: «Φωτιά»! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου στην πιο σέξι εμφάνιση (ΦΩΤΟ)

Ο Κώστας Πηλαδάκης, αναγνωρίζοντας την αγάπη και την υποστήριξη της συντρόφου του, της έχει κάνει δύο φορές πρόταση γάμου και ενώ αρχικά ο ίδιος επιθυμούσε να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το προηγούμενο καλοκαίρι. Η τραγουδίστρια, όμως, αρνήθηκε όχι γιατί είναι κατά του γάμου, αλλά επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, προτιμά πρώτα να ξεπεράσουν τις οικονομικές δυσκολίες και να ξαναβρούν και πάλι τις ισορροπίες τoυς.