Ελένη Μενεγάκη: Βοήθησε τηλεθεάτρια να κάνει παιδί

Ελένη Μενεγάκη: Βοήθησε τηλεθεάτρια να κάνει  παιδί
Ενημερώθηκε: 13/02/18 - 15:18

Ελένη Μενεγάκη: Στη σημερινή εκπομπή ο Μάκης Πουνέντης αποκάλυψε μια ιστορία για την παρουσιάστρια  που κανείς δεν γνώριζε.

Πιο συγκεκριμένα ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέφερε ότι η Ελένη Μενεγάκη βοήθησε  μια τηλεθεάτρια που της έστειλε mail να αποκτήσει παιδάκι.

«Συνάντησα την κυρία Ειρήνη στο Χαλάνδρι, η οποία  μου είπε: "Θέλω να πεις ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη γιατί πριν από δύο με τρία χρόνια είχες καλέσει εδώ στην εκπομπή έναν γιατρό και έστειλε μήνυμα η κυρία αυτή γιατί προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση  για πολύ καιρό και δεν τα κατάφερνε. Έστειλε, λοιπόν, ένα email στην εκπομπή για να μάθει πώς μπορεί να επικοινωνήσει με τον γιατρό. Η Ελένη Μενεγάκη την πήρε προσωπικά τηλέφωνο και της είπε "Γεια σας, είμαι η Ελένη. Πως μπορώ να σας βοηθήσω; Πες μου τι ακριβώς χρειάζεται" και όχι μόνο την βοήθησες, μετά από ένα χρόνο απέκτησε το παιδάκι της. Το παιδάκι τώρα είναι δύο ετών και εγώ συγκινήθηκα. Μου είπε "Για εμένα είναι η λιακάδα μου αυτό το παιδί. Δεν ξαναμίλησα με την Ελένη, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το καλό που μου έκανε», είπε χαρακτηριστικά.