Ελένη Φουρέιρα: Ο Αλμπέρτο ήρθε στη Λισαβόνα για να με στηρίξει

Ελένη Φουρέιρα: Ο Αλμπέρτο ήρθε στη Λισαβόνα για να με στηρίξει
Ενημερώθηκε: 20/05/18 - 10:17

Ελένη Φουρέιρα: Η τραγουδίστρια το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε στην Πορτογαλία για τον τελικό της Eurovision στον οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Μαζί της ήταν και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία που την στήριζε διακριτικά σε όλη τη διάρκεια της προσπάθειάς της.

«Ο άνθρωπός μου ήρθε εκεί για να με στηρίξει και το έκανε για μένα και όχι για τα media. Ένιωσα πολύ όμορφα που ήρθε, απλά θέλω να κρατήσω μακριά από όλο αυτό την προσωπική μου ζωή. Ο Αλμπέρτο είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να εκτίθεται στα ΜΜΕ και σαφώς δεν ήρθε στη Λισαβόνα για να βγάλουμε φωτογραφίες. Με το αποτέλεσμα ήταν πολύ χαρούμενος, όπως και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου. Ύστερα από τον τελικό μίλησα με την οικογένειά μου. Με πήραν τηλέφωνο και έκλαιγαν. Μου έλεγαν συνέχεια “Για μας είσαι η νικήτρια”. Αυτό ήταν για μένα το μεγαλύτερο δώρο» είπε η ραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Σε ό,τι αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα τόνισε:  «Δεν θα εμφανιστώ σε κάποιο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, αλλά θα κάνω πολλές συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σύντομα πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο μου single με τίτλο “Καραμέλα” από την Panik, ένα δροσερό καλοκαιρινό και χορευτικό τραγούδι».

Όσο για τις καλοκαιρινές διακοπές είπε: «Δεν με νοιάζει καθόλου, γιατί απέδειξα στον εαυτό μου πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο σε αυτή τη ζωή. Με δουλειά, σεβασμό και αγάπη όλα μπορείς να τα πετύχεις. Ήταν όνειρο ζωής αυτό που βιώνω».